Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δολοφονία Αλκη: Νέες «βόμβες» Κούγια για απειλητικά τηλεφωνήματα

Δολοφονία Αλκη: Νέες «βόμβες» Κούγια για απειλητικά τηλεφωνήματα
Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022 - 22:51

Σε νέες αποκαλύψεις – βόμβα προέβη ο ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του δολοφονημένου Αλκη στη Θεσσαλονίκη, δηλώντας πως δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα.

Μιλώντας λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε με τους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας.

«Άρχισαν και τα τηλέφωνα σε μένα χθες το βράδυ. Με απόκρυψη με πήρε κάποιος και μου λέει ‘γιατί λες για εγκληματική οργάνωση’». Απαντώντας, ο κ. Κούγιας είπε: «Γιατί είστε εγκληματική οργάνωση».

Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, τον ρώτησε ποιος είναι στην άλλη άκρη της γραμμής, με τον άγνωστο να απαντά: «Ποσίδης λέγομαι» και να κλείνει το τηλέφωνο.

Σημειώνεται πως σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Κούγιας αναρωτήθηκε γιατί δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση ώστε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο. Όπως είπε, είναι διαπιστωμένο ότι συμμετείχαν 7-8 με δύο – τρία αυτοκίνητα που φαίνονται και στα βίντεο και τόνισε την ανάγκη να συλληφθούν, υπενθυμίζοντας υπόθεση του από το 2017 στο Μαρούσι Αττικής, όπου οι δράστες μαχαιρώματος νεαρού είχαν περάσει τα σύνορα μόλις λίγες ώρες μετά το περιστατικό.

Οι γονείς του 19χρονου
Την ίδια στιγμή, μιλώντας για τους γονείς του 19χρονου Αλκη, ο κ. Κούγιας είπε πως συνάντησε μια θαυμάσια οικογένεια.

«Είμαι συγκλονισμένος, τους υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα. Φοβούνται ότι δεν θα δικαιωθούν. Μάθανε ότι ο δικηγόρος της άλλης πλευράς είναι γιος μεγάλου δικαστικού. Έχουν μάθει για τις αποφάσεις του Βούλγαρου φιλάθλου ο οποίος έχασε τη ζωή του» σημείωσε και πρόσθεσε: «Φοβούνται πολύ για την έκβαση της υπόθεσης, θέλουν να τιμωρηθούν οι δράστες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αντιμετώπισε αποφασιστικότητα και έκπληξη, καθώς οι γονείς του Αλκη τόνισαν πως θα πάνε και οι τρεις στον ανακριτή, καθώς και τα παιδιά που τραυματίστηκαν με τους γονείς τους.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε επίσης