Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δολοφονία Άλκη: Η μαρτυρία μητέρας που οι γιοι της έπεσαν θύματα παρόμοιας επίθεσης (video)

Δολοφονία Άλκη: Η μαρτυρία μητέρας που οι γιοι της έπεσαν θύματα παρόμοιας επίθεσης (video)
Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2022 - 12:17

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε η μητέρα δύο αγοριών, 14 και 15 ετών, τα οποία είχαν πέσει θύματα παρόμοιας επίθεσης με εκείνη στον Άλκη, δύο μόλις ημέρες πριν τη δολοφονία του 19χρονου, και μάλιστα στην ίδια περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της μητέρας που ο 15χρονος γιος της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

«Ακούγοντας ένα σταθμό τοπικό την Τρίτη το πρωί άκουσα αυτό που έγινε με τον Άλκη και κλαίγοντας πήρα στο σταθμό και είπα τι πάθαμε εμείς. Τα παιδιά τελείωσαν τα ιδιαίτερά τους και βγήκαν μια βόλτα μαζί με άλλα παιδιά για ένα σάντουιτς. Έτρωγαν το σάντουιτς και προχωρούσαν, και σε ένα παρκάκι ήταν κάποια παιδιά μαυροφορεμένα, 10-20 άτομα, και τους είπαν να πλησιάσουν. Ήταν μαζί ο 14χρονος και 15χρονος γιος μου. Μόλις τα παιδιά κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν προσπάθησαν να φύγουν και άρχισαν να τα κυνηγούν. Όταν έριξαν τον 15χρονο γιο μου κάτω, άρχισαν να τον κλωτσούν στο κεφάλι», περιέγραψε η γυναίκα συγκλονισμένη.

«Είδε κατάματα το θάνατο το παιδί μου»

«Η αστυνομία δεν το έχει αφήσει το θέμα, κάνει προσπάθειες να βρεθούν οι δράστες. Το παιδί μου που δέχτηκε επίθεση αναρρώνει σιγά – σιγά. Προσπαθούμε με παιδοψυχολόγο να δούμε το θέμα της ψυχολογίας του. Ο μεγάλος μου δέχτηκε επίθεση, ο 15χρονος. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον χτυπούσαν, γιατί του επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο. Αν δεν έβγαινε το προσωπικό του ξενοδοχείου, θα συνέχισαν να χτυπούν το παιδί μου. Είδε κατάματα το θάνατο το παιδί μου. Του έλεγαν “εσύ είσαι το σκουλήκι”, είναι η ορολογία μιας ομάδας. Πολλά παιδιά βγαίνουν και μιλάνε μετά από όσα έγιναν. Μετά το περιστατικό με το παιδί μου, την ίδια μέρα, κυνηγούσαν κάποια κορίτσια και γλύτωσαν. Μου λένε τα παιδιά μου ότι πολλοί συμμαθητές τους έχουν κυνηγηθεί από τέτοιες συμμορίες και δεν βγαίνουν να το πουν», πρόσθεσε η ίδια.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης