Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλός ο καιρός την Τετάρτη (video)

Καλός ο καιρός την Τετάρτη (video)
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2022 - 14:07

Την Τετάρτη θα επικρατήσουν καλές για την εποχή καιρικές συνθήκες. Η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετό ήλιο και αραιή συννεφιά στα δυτικά και νότια της χώρας.

Στις υπόλοιπες περιοχές και από τα βόρεια, θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες κατά διαστήματα θα πυκνώνουν μέσα στη μέρα. Αυτή η συννεφιά θα καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της κεντρικής και βόρειας χώρας και του βορείου Αιγαίου.

Τοπικές βροχές μικρής έκτασης και έντασης προβλέπονται το απόγευμα στα βορειοανατολικά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει νέα άνοδο. Στους 15 οι μέγιστες στα βόρεια, 17 – 18 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και 13 – 16 βαθμούς στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε δυτικές βορειοδυτικές διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 – 4 μποφόρ. Δυτικοί νοτιοδυτικοί στο Αιγαίο 3 – 5 και δε θα ξεπεράσουν τοπικά στα νότια τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά, λίγο πιο πυκνή το πρωί. Η θερμοκρασία από 3 – 16 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νοτιοδυτικοί στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3 – 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται παροδικά αυξημένη συννεφιά μέσα στη μέρα και με διαστήματα με ήλιο ενδιάμεσα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 – 14 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι σε διάφορες διευθύνσεις στον Θερμαϊκό δε θα ξεπεράσουν 2 – 3 μποφόρ.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης