Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αίθριος ο καιρός την Δευτέρα (video)

Αίθριος ο καιρός την Δευτέρα (video)
Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022 - 13:58

Μπόρες και τοπικές καταιγίδες αναμένονται το μεσημέρι της Δευτέρας στα βορειοδυτικά ορεινά και ημιορεινά της χώρας, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος.

Στην Ήπειρο, στη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία και στις ορεινές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας θα σημειωθούν βροχές. Μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια αναμένονται στα υπόλοιπα τμήματα, ενώ υψηλές θα είναι οι θερμοκρασίας στη δυτική Ελλάδα.

Την Δευτέρα θα πρέπει να υπάρξει προσοχή για ξέσπασμα πυρκαγιών.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι εξαιρετικός, με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 7 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με ηλιοφάνεια, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Χονγκ Κονγκ: Καταιγίδα τσάκισε στα δυο τεράστιο πλοίο – Δεκάδες οι αγνοούμενοι (video)

Χονγκ Κονγκ: Καταιγίδα τσάκισε στα δυο τεράστιο πλοίο – Δεκάδες οι αγνοούμενοι (video)

Καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες έπληξαν την Αυστραλία στην περιοχή του Σίδνεϊ προκαλώντας ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις. Την ίδια ώρα δεκάδες ναυτικοί αγνοούνται μετά τη βύθιση πλοίου ανοιχτά του Χονγκ Κονγκ, εν μέσω τροπικής καταιγίδας.

Αδελφοποίηση Δήμου Πειραιά με τον Δήμο Αμμοχώστου

Αδελφοποίηση Δήμου Πειραιά με τον Δήμο Αμμοχώστου

Την Αδελφοποίηση μεταξύ Δήμου Πειραιά και Δήμου Αμμοχώστου υπέγραψαν οι Δήμαρχοι Γιάννης Μώραλης και Σίμος Ιωάννου στο Δημαρχείο Πειραιά, με στόχο την ενίσχυση της ήδη εποικοδομητικής συνεργασίας τους.