Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άγριο ξύλο μεταξύ Ολλανδών τουριστών στην Κρήτη – Τρεις τραυματίες (video)

Άγριο ξύλο μεταξύ Ολλανδών τουριστών στην Κρήτη – Τρεις τραυματίες (video)
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 15:44

Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/08) στη Χερσόνησο της Κρήτης, ανάμεσα σε τουρίστες από την Ολλανδία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα και το ένα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ Ολλανδών τουριστών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Χερσόνησο. Όλα άρχισαν όταν ομάδα Ολλανδών, που είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα, με συνέπεια να πιαστούν στα χέρια.

Τότε ένας 19χρονος και ένας 27χρονος, επίσης από την Ολλανδία, που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να χωρίσουν τα άτομα τα οποία είχαν εμπλακεί.

Αντί όμως να καταφέρουν να τους χωρίσουν, δέχτηκαν τα άγρια χτυπήματά τους. Ο 19χρονος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δέχτηκε κλωτσιές στο κεφάλι, με συνέπεια να βρεθεί στη μέση του δρόμου χωρίς τις αισθήσεις του.

Εργαζόμενοι σε νυχτερινά καταστήματα της περιοχής έτρεξαν προκειμένου να ακινητοποιήσουν τους δράστες.

Ο ένας από τους δύο νεαρούς που ξυλοκοπήθηκε, κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου. Οι αστυνομικοί μέσα από καταθέσεις και από το υλικό από κάμερες καταστημάτων και κινητών τηλεφώνων κατάφεραν και ταυτοποίησαν τέσσερα νεαρά άτομα, και στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης