Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αίθριος ο καιρός με τοπικές βροχές και αραιές νεφώσεις – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου (video)

Αίθριος ο καιρός με τοπικές βροχές και αραιές νεφώσεις – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου (video)
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:32

Την Πέμπτη τοπικές βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί στις συγκεκριμένες περιοχές και μόνο στο βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο θα βρέχει κατά διαστήματα και τη νύχτα. Στην υπόλοιπη χώρα, στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά, αναμένονται μεγάλα διαστήματα με ήλιο και αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα πυκνώσουν, με τοπικές βροχές στη δυτική Μακεδονία.

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται στο δεύτερο μισό της ημέρας, δηλαδή μετά το μεσημέρι στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, με αποτέλεσμα να υπάρχει η πιθανότητα να ψιχαλίσει λίγο τοπικά στις νότιες Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Οι υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή θα διατηρηθούν, τόσο το πρωί, όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το θερμόμετρο θα φτάσει το μεσημέρι τους 26-27 βαθμούς Κελσίου στη δυτική Ελλάδα, 29 στα βόρεια, 30-31 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στους 29-30 βαθμούς οι μέγιστες στο νότιο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε νότιες διευθύνσεις στα πελάγη με ένταση 3-5 τοπικά και 6 μποφόρ. Και για ακόμα μια ημέρα τα ποσοστά υγρασίας θα είναι αυξημένα σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια αρχικά με παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-30 βαθμούς και οι άνεμοι θα διατηρηθούν σε νότιες διευθύνσεις 2-4 το απόγευμα 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι και μεγαλύτερα διαστήματα με ήλιο στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-28 βαθμούς και οι άνεμοι νότιες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης