Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κακοκαιρία EVA: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ–Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα (video)

Κακοκαιρία EVA: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ–Ποιες περιοχές αντιμετωπίζουν προβλήματα (video)
Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 13:40

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κακοκαιρία Eva, η οποία έπληξε και την Αττική με βροχές, κεραυνούς και καταιγίδες καθ' όλη την διάρκεια της νύχτας. Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, με την Πολιτική Προστασία να στέλνει μήνυμα 112 για την αποφυγή μετακινήσεων ακόμη και στο λεκανοπέδιο που ήδη έχει μπει στο «στόχαστρο».

Λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας EVA χτύπησε και πάλι την Αττική. Στην Μάνδρα οι αρχές βρίσκονται επι ποδός.

Η κακοκαιρία χτύπησε την Αττική από τα ξημερώματα. Η νύχτα έγινε μέρα από τις αστραπές και τους κεραυνούς. Ισχυροί άνεμοι, έντονη βροχόπτωση και κεραυνοί κάλυψαν ολόκληρη την Αττική, ενώ σε Ίλιο και Περιστέρι έπεσε και χαλάζι.

Εξαιτίας των ανέμων μικροπροβλήματα σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές. Τα φαινόμενα ήταν πιο έντονα στα νότια προάστια

Οι αρχές βρίσκονται επί πόδος καθώς τις επόμενες ώρες αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα.

Νέο έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τα οποία θα συνεχίζουν να εκδηλώνονται κατά τόπους στη χώρα μας σήμερα Κυριακή εξέδωσε η ΕΜΥ αναφέροντας ότι η κακοκαιρία Eva θα συνεχίσει να έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες και τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης