Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βελτιωμένος με τοπικές νεφώσεις ο καιρός της Δευτέρας (video)

Βελτιωμένος με τοπικές νεφώσεις ο καιρός της Δευτέρας (video)
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 16:32

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Δευτέρα με νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Κατά την διάρκεια της Δευτέρας θα σημειωθούν τοπικές βροχές, μέτριας έντασης.

Στις κεντροβόρειες περιοχές της Εύβοιας και των Σποράδων θα υπάρξουν εξασθενημένες βροχοπτώσεις. Σε τμήματα της δυτικής Κρήτης, κυρίως στον νομό Χανίων, σε περιοχές των Επτανήσων από την Κέρκυρα μέχρι την Ζάκυνθο ίσως βρέξει τοπικά. Στις υπόλοιπες περιοχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα υπάρξουν νεφώσεις ενώ στα υπόλοιπα τμήματα της Επικράτειας θα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Στην Αττική θα υπάρξουν λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό και θερμοκρασία 10 ως και 20 βαθμούς κελσίου, βόρειοι και βορειοανατολικοί άνεμοι και 5 με 6 μποφόρ στον Αργοσαρωνικό.

Στην Θεσσαλονίκη λίγες τοπικές νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με ανοίγματα στον ουρανό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 μέχρι 18 βαθμούς κελσίου, ανατολικοί και βορειοανατολικοί άνεμοι έως και 3 με 4 μποφόρ.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι με μεγάλα ανοίγματα στον ουρανό και αργότερα μέσα στην ημέρα βροχές στα δυτικότερα τμήματα και η θερμοκρασία από 18 ως και 21 βαθμούς κελσίου.

Την Τετάρτη θα επιμείνουν οι βροχοπτώσεις στα δυτικά τμήματα και ίσως στα νότια νησιωτικά τμήματα, θερμοκρασία θα είναι μεταξύ 19 – 22 βαθμούς.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης