Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αίθριος ο καιρός την Πέμπτη – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου (video)

Αίθριος ο καιρός την Πέμπτη – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου (video)
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 16:13

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τους βοριάδες να επιστρέφουν και να καθαρίζουν λίγο την ατμόσφαιρα από τα αυξημένα ποσοστά υγρασίας.

Βροχερό θα παραμείνει το σκηνικό μόνο στη Θράκη και το ανατολικό και νότιο Αιγαίο, με καταιγίδες να σημειώνονται το πρωί στα νοτιοανατολικά. Οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας στις συγκεκριμένες περιοχές, αλλά εξασθενημένες σε ένταση και τοπικές. Στην υπόλοιπη χώρα, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και γενικά αίθριος καιρός.

Μόνο στα δυτικά το πρωί θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με πιθανότητα να ψιχαλίσει λίγο τοπικά, αλλά γρήγορα η συννεφιά θα διαλυθεί.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα, ωστόσο νωρίς το πρωί η ψύχρα είναι πλέον αισθητή και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Το θερμόμετρο θα πλησιάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και βόρεια, και μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά.

Στους 18-20 βαθμούς Κελσίου θα φτάσουν οι μέγιστες τιμές και στα νησιά του Αιγαίου.

Οι άνεμοι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, θα στραφούν σε βοριάδες, με ένταση που δε ξεπεράσει τα 4-5 μποφόρ τοπικά στα πελάγη και 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με ηλιοφάνεια στο λεκανοπέδιο. Η μέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ψύχρα, με το θερμοκρασία από 10-20 βαθμούς Κελσίου και βορειοδυτικό άνεμο στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3-5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός, με λίγη αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-18 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί, θα πνέουν με ένταση 3-5 μποφόρ το βράδυ και 6 μποφόρ.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης