Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχουν λόγια… Η φωτογραφία από το βαγόνι 3 λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση (video)

Δεν υπάρχουν λόγια… Η φωτογραφία από το βαγόνι 3 λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση (video)
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 12:08

Μία φωτογραφία ντοκουμέντο από το τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας λίγα λεπτά πριν τη σύγκρουση στα Τέμπη ήρθε στο φως.

Στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ένας επιβάτης του τρένου στο βαγόνι 3 που κατέβηκε 15 λεπτά πριν από την σύγκρουση.

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου υπήρξε επιβάτης του τρένου και μάλιστα λίγο πριν αποβιβαστεί ο κ. Παπαϊωάννου τράβηξε μία φωτογραφία μέσα από το βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Για την φωτογραφία που έβγαλε ο Γιάννης Παπαϊωάννου εξήγησε ότι την έβγαλε στις 22:02 και ήταν έξω από τα Παλαιοφάρσαλα, όπου η αμαξοστοιχία σταμάτησε, περίπου για 15 λεπτά, γιατί θα πέρναγε μάλλον μία άλλη αμαξοστοιχία.

Όπως τόνισε ο κ. Παπαϊώννου, μόλις κατέβηκε από το τρένο, χαμήλωσε το τηλέφωνό του και κοιμήθηκε.

«Αντιλήφθηκε τι συνέβη το πρωί. Πήρα το μηχανάκι και έκανα βόλτες για να ξεχαστώ. Είπα γαμώτο τι έγινε, θα μπορούσα να είμαι και εγώ εκεί».

Η σπαρακτική έκκληση μητέρας

Οι τραγικές ιστορίες της τραγωδίας που έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Ελλάδα συγκλονίζουν.

Λίγη ώρα νωρίτερα, μία μητέρα προχώρησε σε δραματική έκκληση για τον εντοπισμό του γιού της με το όνομα Ντένις Ρούτσι που βρισκόταν όπως είπε μέσα στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη ς.

Όπως τόνισε, ο γιος της είχε κλείσει ηλεκτρονικά εισιτήριο στο 5ο βαγόνι και στη θέση 22, προσθέτοντας ότι μίλησε μαζί του στις 22:50.

«Μου είπε μαμά κάθομαι. θα έχουμε καθυστέρηση. Δεν μου είπε που κάθεται ή αν έχει πάει στο κυλικείο» τόνισε με τρεμάμενη φωνή.

Μετά, σημείωσε, μίλησε με μία φίλη του στο messenger στις 23:08.

Η υγεία των τραυματιών

Την ώρα που οι επιβεβαιωμένοι νεκροί από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είναι 57, στους 48 ανέρχονται οι τραυματίες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία. Έξι από αυτούς, μάλιστα, βρίσκονται σε ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στα νοσοκομεία της Λάρισας έχουν παραμείνει 29 ασθενείς, 14 στο Πανεπιστημιακό και 15 στο Γενικό Νοσοκομείο, ενώ στο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύονται 6 ασθενείς.

Ανάμεσα στους έξι σοβαρά τραυματίες, είναι και ο μοναδικός επιζώντας από το πρώτο βαγόνι του επιβατικού τρένου. Ο 23χρονος φοιτητής φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την υγεία του να είναι σε κρίσιμη κατάσταση, όπως είπε μιλώντας στις «Συνδέσεις» ο διευθυντής ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Απόστολος Κομνός.

Επίσης, δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ένας 22χρονος εγκαυματίας που χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε μονάδας εγκαυμάτων και μία κοπέλα πολυτραυματίας.

Επιπλέον, τρεις σοβαρά τραυματισμένοι είναι στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε επίσης