Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανατριχιαστικό βίντεο από το Αμύνταιο

Ανατριχιαστικό βίντεο από το Αμύνταιο
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 16:59

Την ώρα που είναι ιδιαιτέρως νωπό το τραγικό γεγονός με τη σιδηροδρομική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη και πλήθος πολιτών παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από τα θύματα που έφυγαν τόσο άδικα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας αρκετά μελανά σημεία των συστημάτων ασφάλειας των τρένων στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, στα social media αναρτήθηκε ένα βίντεο από το Αμύνταιο Φλώρινας, στο οποίο καταγράφεται το μέγα και βαθιά επικίνδυνο λάθος των συστημάτων στις σιδηροδρομικές γραμμές σε διαδρομές τρένων που περνούν μέσα από την πόλη!
Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο, οι μπάρες ασφαλείας που προστατεύουν τα οχήματα και τους πεζούς κατά την διέλευση του τρένου, λειτουργούν αντίθετα. Για την ακρίβεια, σηκώνονται λίγα δευτερόλεπτα πριν διαβεί το τρένο ενώ θα έπρεπε να παραμένουν κλειστές.

Φανταστείτε λοιπόν πόσο εύκολα θα μπορούσε να σημειωθεί ατύχημα ή ακόμα αι δυστύχημα καθώς πλήθος κόσμου, σε αντίθεση με τους «εξοικειωμένους» κατοίκους, δεν γνωρίζει τη λανθασμένη λειτουργία στις μπάρες ασφαλείας.

@lakiotis1 #train #greece #amyntaio #ose #trainose ♬ πρωτότυπος ήχος - lakiotis1

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης