Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλός ο καιρός με τοπικές βροχές και αραιές νεφώσεις – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου (video)

Καλός ο καιρός με τοπικές βροχές και αραιές νεφώσεις – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου (video)
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 16:59

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι ήπιος από μεριάς βροχοπτώσεων και θερμοκρασίας, όχι όμως, ηλιόλουστος.

Μικρής έντασης βροχές και περιορισμένης έκτασης, θα απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Συννεφιά που θα συνδυαστεί με ψιλόβροχο. Ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται και σε τμήματα της δυτικής Ελλάδας από το μεσημέρι και στη συνέχεια. Μικρότερη είναι η πιθανότητα να ψιχαλίσει ή να βρέξει λίγο τοπικά στο Ιόνιο.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες κατά διαστήματα, και πιο συγκεκριμένα μετά το μεσημέρι, θα είναι πυκνές. Οι συνθήκες στην ατμόσφαιρα θα ευνοήσουν τη δημιουργία ομίχλης και έτσι η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί και το βράδυ.

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία, έπειτα από την νέα άνοδο που περιμένουμε. Στους 20 βαθμούς το θερμόμετρο το μεσημέρι στα βόρεια, 18-19 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά, 20-21 στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά. Στους 18-20 βαθμούς οι μέγιστες και στα νησιά του Αιγαίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν σε δυτικές, νοτιοδυτικές διευθύνσεις. Στο Ιόνιο 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνει μέχρι τα 6 μποφόρ η έντασή τους.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με αραιή συννεφιά. Από το μεσημέρι και έπειτα όμως κατά περιόδους θα είναι αυξημένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-20 βαθμούς , με δυτικούς νοτιοδυτικούς ανέμους στις γύρω θαλάσσιες περιοχές 3-5 μποφόρ.

Αυξημένη θα είναι κατά διαστήματα και κατά τόπους η συννεφιά και στη Θεσσαλονίκη μέσα στη μέρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-19 βαθμούς, με νοτιοανατολικό άνεμο στην πόλη, που δεν θα ξεπεράσει τα 2-4 μποφόρ.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: Σε απεργιακό κλοιό η χώρα – Τι γίνεται με τα ΜΜΜ (video)

Τέμπη: Σε απεργιακό κλοιό η χώρα – Τι γίνεται με τα ΜΜΜ (video)

Δημόσιο υπάλληλοι, εκπαιδευτικοί, γιατροί, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς κατεβαίνουν σήμερα, Τετάρτη, στους δρόμους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγωδία στα Τέμπη.