Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τοπικές βροχές και συννεφιά ο καιρός της Παρασκευής (video)

Με τοπικές βροχές και συννεφιά ο καιρός της Παρασκευής (video)
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 16:55

Την Παρασκευή αναμένεται να αλλάξει λίγο ο καιρός, καθώς θα καταστεί περισσότερο βροχερός από το μεσημέρι.

Το πρωί της Παρασκευής, και ενώ στο ανατολικό Αιγαίο θα βρέχει τοπικά, στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί αυξημένη συννεφιά.

Από νωρίς το μεσημέρι σε όλη τη δυτική Ελλάδα θα ξεκινήσουν βροχές μέτριας έντασης. Και μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στα βόρεια και πρόσκαιρα πιθανόν να βρέξει λίγο και στα κεντρικά της χώρας.

Αν και γενικά οι βροχές δεν αναμένεται να είναι δυνατές, στα δυτικά και βόρεια, το απόγευμα και το βράδυ αντίστοιχα, θα εκδηλωθούν καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα ανέβει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στους 18-19 βαθμούς θα φτάσει το μεσημέρι στα δυτικά, τα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο και μέχρι 22 βαθμούς στις υπόλοιπες περιοχές, τοπικά και 23 στην κεντρική Στερεά Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν σε δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις. Στο Ιόνιο 3-5,από το μεσημέρι και μετά θα φτάσουν και τα 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν με ένταση 4-6 μποφόρ και το απόγευμα θα ενισχυθούν στο ανατολικό κομμάτι μέχρι και 7 μποφόρ.

Στην Αττική αρχικά θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιή συννεφιά, και αυξημένες νεφώσεις από το μεσημέρι και πιθανότητα να βρέξει τοπικά αργά το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-21 βαθμούς και οι άνεμοι σε νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5, το βράδυ 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι νεφελώδης, με πυκνή συννεφιά, και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-18 βαθμούς Κελσίου και θα πνέουν άνεμοι σε νότιες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης