Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τοπικές βροχές σε όλη τη χώρα την Κυριακή (video)

Τοπικές βροχές σε όλη τη χώρα την Κυριακή (video)
Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 16:58

Τοπικές βροχές επιλεκτικού χαρακτήρα αναμένονται την Κυριακή σε όλη τη χώρα. Οι βροχές θα είναι περισσότερο δυνατές σε περιοχές των δυτικών τμημάτων της Στερεάς Ελλάδος, στα δυτικά της Πελοποννήσου αλλά και στα νότια τμήματα των Επτανήσων.

Τοπικές καταιγίδες αναμένονται και στο Καστελόριζο ως τη Ρόδο. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα άστατος με τοπικές βροχές έως μέτριας εντάσεως.

Το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και της δυτικής Μακεδονίας φαίνεται να μην επηρεάζεται.

Οι θερμοκρασίες αργά το μεσημέρι της Κυριακής, θα κυμαίνονται στους 18 – 20 στα δυτικά, ηπειρωτικά και στα Επτάνησα και στους 14 – 16 στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές στους 16 – 19 και 16 – 20 βαθμούς Κελσίου στα νησιωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες στα Επτάνησα ως και 5 – 6 μποφόρ. Βοριάδες και στην υπόλοιπη χώρα από το μεσημέρι και μετά.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε λίγες τοπικές βροχές κατά διαστήματα με θερμοκρασία 09 – 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες. Δεν αναμένονται βροχοπτώσεις ενώ η θερμοκρασία θα είναι στους 06 – 14 βαθμούς.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Το πρωί της Δευτέρας τα φαινόμενα θα απασχολήσουν τις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές και όσο περνάει η ώρα ο καιρός θα βελτιώνεται. Η θερμοκρασία θα είναι στους 16 βαθμούς στα βόρεια ενώ στα υπόλοιπα τμήματα θα βρίσκεται τους 17 – 18.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι καλός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Διαβάστε επίσης