Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επικές μάχες στο No Limits 27

Επικές μάχες στο No Limits 27
Σάββατο, 2 Απριλίου 2016 - 02:29

Σίγουρος πως θα νικήσει τον Μελέτη Κακουμπάβα δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φλοριάν Μάρκου στη συνέντευξη Τύπου για το No Limits 27, που διεξήχθη στο αμφιθέατρο του Ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Κεφαλάρι.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία για το πώς θα καταλήξει η τρίτη μάχη μου απέναντι στο Μελέτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φλοριάν Μάρκου. Πρόκειται για έναν αγώνα που περιμένουν πως και πως οι οπαδοί των δυναμικών αθλημάτων σε Ελλάδα.

Οι δύο κορυφαίοι αυτή τη στιγμή Κickboxers στην Ελλάδα, που θα εμφανιστούν για τελευταία φορά απέναντι στο Ελληνικό κοινό, μια και ανοίγουν τα φτερά τους για μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού, βρέθηκαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2010(No Limits 10) μετά από μια τετράδα που τους έφερε στο τελικό!

Στην πρώτη μάχη νικητής κρίθηκε ο Μελέτης Κακουμπάβας , ενώ στη δεύτερη ένα χρόνο μετά ο Φλοριάν Μάρκου! Ακολούθησε μια λαμπρή καριέρα και για τους δύο και μια ανάσα πριν το διεθνές εκτόπισμά τους, η promoter του No Limits Γεωργία Μπιτάκου καταφέρνει να κλείσει τη μάχη που όλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία!

Το Σάββατο 23 Απριλίου, στο Κλειστό Πυγμαχίας ‘’Γιώργος Στεφανόπουλος’’ Περιστέρι, η καρδιά των δύο πιο σπουδαίων μαχητών θα χτυπήσει δυνατά γιατί ένας μόνο θα φορέσει τη ζώνη του θεσμού και θα χαρακτηριστεί ‘’βασιλιάς’ της κατηγορίας! Λακωνικός ο Μελέτης Κακουμπάβας, προέτρεψε τον κόσμο, μιλώντας στους δημοσιογράφους να μη χάσει αυτή τη μεγάλη μάχη και …υπερθεμάτισε ‘’συμφωνώντας’’ με το Φλοριάν πως το βράδυ της 23ης Απριλίου θα κριθεί ποιος πραγματικά είναι ο καλύτερος.

Η διοργανώτρια του No Limits, Γωγώ Μπιτάκου, μετά από μια σύντομη αναδρομή στη δεκαετή ιστορία του θεσμού που εισήγαγε στον αθλητικό χάρτη της χώρας τα δυναμικά αθλήματα με επιτυχημένες τηλεοπτικές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, δήλωσε πολύ υπερήφανη για αυτή τη μάχη που είναι άξια της ιστορίας του θεσμού και η μόνη που μπορεί να γεμίσει στη σύγχρονη Ελλάδα ένα μεγάλο στάδιο ξανά! Υπογράμμισε πως οι δυσκολίες που βάλλουν επικίνδυνα τη χώρα μας επιτάσσουν όσο ποτέ άλλοτε τη στράτευση των ανθρώπων του αθλητισμού που μέσα από τη δράση και το έργο τους οφείλουν να εμπνεύσουν και να παραδειγματίσουν τα νέα παιδιά! Το λόγο πήρε και ο πυγμάχος φαινόμενο ο Βαγγέλης Χατζής, ο μοναδικός μονόχειρας πυγμάχος στον κόσμο που θα αγωνιστεί εναντίον του Λαρισαίου Γιάννη Μπιρμπίλη , ενώ περιέγραψε και το υπέροχο έργο του με μαθητές καθηλωμένους σε αναπηρικά αμαξίδια!

Οι αγώνες θα γίνουν στη μνήμη των τριών αξιωματικών του πολεμικού ναυτικού, που σκοτώθηκαν στην Κίναρο κατά την τέλεση πολεμικής ασκήσεως και τη διοργάνωση στηρίζει η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης και Σύνδεσμος Επαγγελματικής πυγμαχίας. Οι πρόεδροι, κκ. Κώστας Θάνος και Γιώργος Στεφανόπουλος, αντίστοιχα, παρέστησαν και εξέφρασαν το σεβασμό τους στη διοργάνωση που προκάλεσε την άνθιση του δυναμικού αθλητισμού, πρόβαλλε πλήθος αθλητών και σχολών και ευχήθηκαν σε Φλοριάν και Μελέτη να κερδίσει ο καλύτερος.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Muay Thai Σταμάτης Μπιτάκος , δήλωσε επίσης πως αυτή θα είναι η μάχη της δεκαετίας, η καλύτερη που θα έχει την ευκαιρία να δει το φιλοθεάμων κοινό ενώ αναφέρθηκε και στη δική του μεγάλη επιστροφή 11 Ιουνίου, στο επόμενο No Limits όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με Γερμανό πρωταθλητή στο main fight της αγωνιστικής κάρτας. Στη Συνέντευξη Τύπου παρευρέθησαν εκπρόσωποι των χορηγών επικοινωνίας, όλοι οι μαχητές της επαγγελματικής κάρτας, ομοσπονδιακοί προπονητές και συντελεστές της κορυφαίας διοργάνωσης , που προβλέπεται για ακόμα μια φορά να χαρίσει, στις 23 Απρίλη, ένα υπερθέαμα αξέχαστο και συναρπαστικό!

Διαβάστε επίσης

Το The Battle επιστρέφει (pics+vid)

Το The Battle επιστρέφει (pics+vid)

Το μεγαλύτερο ελληνικό show μαχητικών αθλημάτων, το THE BATTLE 16 by WKN επιστρέφει στις 17 Απριλίου στο Fever Grande Hall, στην Λεωφόρο Συγγρού.

Kick boxing για όλους

Kick boxing για όλους

Η αντίστροφη μέτρηση για τους διασυλλογικούς αγώνες Trials του Iron Challenge, της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης kick boxing στην Ελλάδα, έχει ξεκινήσει.