Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το The Battle επιστρέφει (pics+vid)

Το The Battle επιστρέφει (pics+vid)
Σάββατο, 2 Απριλίου 2016 - 19:30

Το μεγαλύτερο ελληνικό show μαχητικών αθλημάτων, το THE BATTLE 16 by WKN επιστρέφει στις 17 Απριλίου στο Fever Grande Hall, στην Λεωφόρο Συγγρού.

Το THE BATTLE δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2011 από την δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη και παρουσιάζει σε μία βραδιά αγώνες από διάφορα μαχητικά αθλήματα όπως η επαγγελματικη πυγμαχία, το kickboxing, το muay thai και το MMA.

Μέχρι και το 2016 έχουν γίνει 15 events του THE BATTLE σε Αθήνα, Καβάλα και Πάτρα. Έχουν συμμετάσχει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα αθλητών, από Ελλάδα και εξωτερικό.

Στις 17 Απριλίου θα δούμε δυνατούς αγώνες με την σφραγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας της World Kickboxing Network (WKN), που πρόεδρος στην Ελλάδα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Δύο international τίτλοι και πέντε τίτλοι Ελλάδος θα είναι υπό διεκδίκηση, στο μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό THE BATTLE που έχει γίνει έως τώρα.

Στο Main Event για ακόμη μία φορά θα πρωταγωνιστήσει ο καλύτερος Έλληνας Heavyweight Fighter, Αντώνης ''Wrangler'' Τζώρος που θα αντιμετωπίσει τον θυριώδη Πολωνό Wieslaw Kwasniewski για την ζώνη International Heavyweight της WKN, με το κοινό του να προκαλεί πάλι πανικό!

Στο Co-Main Event θα βρίσκεται φυσικά το αγαπημένο παιδί της κερκίδας και ένας αθλητής που έχει συνδέσει το όνομα του με το THE BATTLE, ο επαγγελματιας πυγμαχος Δημήτρης ''Rico'' Ξερικός.

Επίσης θα δούμε μία από της δυνατότερες τετράδες που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα, με τους Δημήτρη ''Panthro'' Χιώτη, Άρη ''Volcano'' Μπέλο, Λεβάν ''Wolf'' Γκουρούλι και Αλέξανδρο ''Hitman'' Γκερέκο να θέλουν να φύγουν με την ζώνη Ελλάδος της WKN στην μέση τους, αλλά και να αποδείξουν ότι είναι το αφεντικό στην κατηγορία των -77 κιλών. Στο τελος θα μεινει μονο ενας απο τους τεσσερις!

Ακόμα, ο ''Little Buakaw'' Usman Mohammad θα βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο ring του THE BATTLE με αντίπαλο τον πολύ επικίνδυνο Γιάννη Σκορδίλη που πραγματοποιεί σπουδαία καριέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Νίκος ''Revolver'' Μπιστόλας επιστρέφει στο κορυφαίο μαχητικό show με αντίπαλο τον πολύ φορμαρισμένο και διψασμένο για διακρίσεις Κλεάνθη Κυριάκου και ο Νίκος ''junior'' Τζώτζος μετά από πολλές επιτυχίες σε αγώνες B' Class (έχει στην κατοχή του τον παγκόσμιο τίτλος B' Class της WKN), θα έχει το δυσκολότερο έργο της καριέρας του με αντίπαλο τον ''Spartan'' Στέφανο Κωνσταντελόπουλο που επιστρέφει στο THE BATTLE μετά από δύο χρόνια.

Το Part 1 θα αρχίσει στις 16:00 με πολύ δυνατή 8αδα στα -73 κιλά για ζώνη Ελλάδος WKN και η Main Card με κορυφαίους Έλληνες και ξένους μαχητές στις 20:00.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην αλυσίδα καταστημάτων XTREME STORES και PUBLIC, αλλά και online μέσω του viva.gr στο παρακάτω link: https://www.viva.gr/tickets/show/fever-music-hall/the-battle-xvi/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.thebattle.gr

Δείτε το promo του The Battle 16

Και φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Επικές μάχες στο No Limits 27

Επικές μάχες στο No Limits 27

Οι Μελέτης Κακουμπάβας και Φλοριάν Μάρκου θα εμφανιστούν για τελευταία φορά απέναντι στο ελληνικό κοινό, μια και ανοίγουν τα φτερά τους για μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού.