Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιτυχημένη η 1η ανοιχτή συζήτηση στο Zambidis Club των Βριλησσίων!

Επιτυχημένη η 1η ανοιχτή συζήτηση στο Zambidis Club των Βριλησσίων!
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 - 12:39

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες η 1η ανοιχτή συζήτηση στο Zambidis Club των Βριλησσίων, με την υπογραφή του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Πλήθος κόσμου κατέφθασε στην οδό Αναπαύσεως για να πάρει μέρος στην ανοιχτή συζήτηση και να παρακολουθήσει τον Μιχάλη Ζαμπίδη ο οποίος μίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού και του kick boxing.

Η ανοικτή συζήτηση περιελάβανε παιδικές, γυναικείες και αντρικές επιδείξεις kick boxing από τους αθλητές των Zambidis Club, οι οποίοι έκαναν φιλικά sparring με την παρουσία του Μιχάλη Ζαμπίδη, και υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους, ο οποίος υπέδειξε στους συμμετέχοντες τα οφέλη του αθλητισμού και του kick boxing για την κάθε ηλικία και φύλο.

Ο μοριακός βιολόγος της ABC Kinitron κος Γιώργος Γιαννόπουλος, μίλησε για την ανάπλαση των ιστών και την υγεία των αρθρώσεων όσων αθλούνται και μη αλλά και για τα οφέλη του υαλουρονικού οξέος στον ανθρώπινο οργανισμό και σε όλες τις ηλικίες.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Ορθοπεδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην Αθλητική Ιατρική και τα Μαχητικά Αθλήματα κος Δημήτρης Μπακιρτζής και μίλησε για την αποκατάσταση τραυματισμών εντός και εκτός ρινγκ και έδειξε τεχνικές πρώτων βοηθειών. Στο τέλος του workshop, οι παρευρισκόμενοι παρέλαβαν μοναδικά δώρα που επιφύλαξαν γι’ αυτούς τα Zambidis Club και το HyalurOn και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη ανοιχτή συζήτηση.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Έρχεται ο Manu Bennett

Έρχεται ο Manu Bennett

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 30 Ιουλίου, ο διάσημος ηθοποιός Manu Bennett, καλεσμένος της γνωστής διοργανώτριας Γωγώς Μπιτάκου, του μακροβιότερου μαχητικού event στη χώρα μας NoLimits!

Υψηλό επίπεδο

Υψηλό επίπεδο

Το υψηλό επίπεδο του The Battle ακόμα και στα Pre Games ήταν απαγορευτικό για να δοκιμαστούν πολλοί αθλητές.