Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται ο Manu Bennett

Έρχεται ο Manu Bennett
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016 - 15:13

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 30 Ιουλίου, ο διάσημος ηθοποιός Manu Bennett, καλεσμένος της γνωστής διοργανώτριας Γωγώς Μπιτάκου, του μακροβιότερου μαχητικού event στη χώρα μας NoLimits!

Ο Νεοζηλανδός, με ρίζες Μαορί , Manu Bennett, έγινε γνωστός και περιζήτητος διεθνώς κυρίως μετά την πρωταγωνιστική του εμφάνιση στην απόλυτα πετυχημένη και προβεβλημένη σε εκατοντάδες χώρες, Αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά ‘’Spartacus’’, που παρουσίαζε την εξέγερση των σκλάβων δοξασμένων μονομάχων εναντίον της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Στο ρόλο του Crixus, του Γαλάτη μονομάχου, ο Manu Bennet, μάγεψε εκατομμύρια τηλεθεατές που τον λάτρεψαν για το πάθος, τη γενναιότητα, το ήθος και την απίστευτη μαχητικότητα που από ότι φαίνεται τον διακρίνουν και στη ζωή του.

Ανεξίτηλη στη μνήμη των ορκισμένων οπαδών της σειράς, η σκηνή του θανάτου του Γαλάτη ήρωα, που σαν αλλοτινός Λεωνίδας, μαζί με τους λιγοστούς συντρόφους του επιτίθεται στην τελευταία του μάχη, στην αναρίθμητη πανστρατιά της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, επιλέγοντας να πεθάνει μαχόμενος για την Ελευθερία!

Πανέμορφος εξωτερικά και κυρίως εσωτερικά, αγαπάει πολύ την ιστορία και τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες του κάθε λαού, συμμετέχει ως καλεσμένος σε συνέδρια σε όλο τον κόσμο , για να συναντήσει τους θαυμαστές του, να περιγράψει τους χαρακτήρες που υποδύεται και να γνωρίσει τις κουλτούρες άλλων λαών, ως γνήσιος αναζητητής και ερευνητής του θαύματος της ζωής.

Εξάλλου ο ίδιος πριν αρκετά χρόνια έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κόμμα μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα και τον αδερφό του και όπως συχνά αναφέρει, το θέατρο και η τέχνη, η δράση του μέσα από ρόλους, του έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσει να ζει.

Συμμετείχε επίσης στις γνωστές σειρές ‘’Hobbit’’, ‘’Azog’’, ‘’Arrow’’, ‘’The ShannaraChronicles’’ και σε πλήθος άλλων κινηματογραφικών και θεατρικών έργων. Όπως φάνηκε εξάλλου και από τις καταπληκτικές επιδόσεις τους στις Ρωμαϊκές αρένες της σειράς ‘’Spartacus’’, ως αήττητος μονομάχος που ξεσήκωνε τα πλήθη και κέρδιζε το σεβασμό στρατηγών και αυτοκρατόρων, είναι άριστος γνώστης πολεμικών τεχνών, με ιδιαίτερη αγάπη στο Muay Thay και το ΜΜΑ.

Στις 30 Ιουλίου, στο θέατρο Κατράκειο (Νίκαια) , το κοινό που θα παρακολουθήσει το No Limits και τις εξαιρετικές μάχες που έχει ετοιμάσει η διοργανώτρια, θα έχει την ευκαιρία να τον γνωρίσει από κοντά, να συζητήσει και να φωτογραφηθεί μαζί του, αφού θα συμμετέχει στο show, που δεν σταματάει δέκα χρόνια τώρα να μας εκπλήσσει, ενώ η παρουσία του θα δημοσιοποιηθεί από διεθνή media σε πολλές χώρες.

Τις επόμενες ημέρες που θα ακολουθήσουν το show, o διάσημος και πολύ αγαπητός ηθοποιός θα επισκεφτεί με την κα. Μπιτάκου, ιστορικές πόλεις, μνημεία και πανέμορφα νησιά της χώρα μας , στα πλαίσια πρωτοβουλιών της διοργανώτριας , τουριστικής προβολής και ανάδειξης της Ελλάδος, που με πολλούς τρόπους φροντίζει πάντοτε να εξασφαλίζει στην παραγωγή της από το 2006 που ίδρυσε το μαχητικό θεσμό NoLimits, με τον αδερφό της παγκόσμιο πρωταθλητή muay thai, Σταμάτη Μπιτάκο. Και ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή ,που η Ελλάδα χρειάζεται προώθηση και προβολή όσο ποτέ, η παρουσία καλλιτεχνών παγκόσμιου εκτοπίσματος - τη ζωή των οποίων παρακολουθούν εκατομμύρια θαυμαστές – είναι αναμφίβολα ανεκτίμητη για τη χώρα μας.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Ο Warren Stevelmans έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο Warren Stevelmans έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Iron Challenge, η μεγαλύτερη διοργάνωση πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, φέρνει για πρώτη φορά στη χώρα μας το Αφρικανό-Ολλανδό Πρωταθλητή Warren Stevelmans για να αντιμετωπίσει τον Φλοριάν Μάρκου σε ένα ματς 3 γύρων για γερά νεύρα, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στην Αθήνα.

Υψηλό επίπεδο

Υψηλό επίπεδο

Το υψηλό επίπεδο του The Battle ακόμα και στα Pre Games ήταν απαγορευτικό για να δοκιμαστούν πολλοί αθλητές.