Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτήριων για το Iron Challenge!

 Ξεκίνησε η προπώληση εισιτήριων για το Iron Challenge!
Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016 - 19:40

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Iron Challenge, τη μεγαλύτερη διοργάνωση πολεμικών τεχνών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, ξεκίνησε από το Viva.gr, τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία, Zambidis Club, Planet Fitness & More και Allou! Fun Park.

Τα εισιτήρια για τις κερκίδες διαμορφώνονται σε δύο ζώνες των 12 ευρώ (Ζώνη Α’) και 20 ευρώ (Ζώνη Β’) , ενώ οι θέσεις γύρω από το ring διαμορφώνονται επίσης σε δύο ζώνες, των 35 ευρώ (Ring B) και των 50 ευρώ για τις δυο πρώτες σειρές (Ring A).

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά με μια μοναδική προσφορά για τους 500 πρώτους που θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το εισιτήριο της Ζώνης Β’, από 20 ευρώ μόνο με 15 ευρώ, από το δίκτυο πωλήσεων του Viva.

Για ανέργους, φοιτητές και πολύτεκνους διατίθενται εισιτήρια με έκπτωση, ενώ υπάρχει ειδική πρόβλεψη για τα ΑΜΕΑ. Η είσοδος για τα παιδιά έως και 6 ετών είναι δωρεάν (για την παροχή των εκπτώσεων στα παραπάνω εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών εγγράφων - κάρτα ανέργων, πολυτέκνων και αναπηρίας, φοιτητικό πάσο, πιστοποιητικό γέννησης παιδιού).

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, έρχεται στο Iron Challenge με την θεαματικότερη μάχη στην ιστορία του kick boxing ενώ παράλληλα, αναδεικνύει τους μελλοντικούς μαχητές του αθλήματος, αφού ο ίδιος έχει επιλέξει τους αθλητές για τις 5 πολύ δυνατές αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο main event της βραδιάς καθώς και τους αθλητές των αγώνων των future fighters, των super fights και των pre games της διοργάνωσης! Το ματς, των δύο διεθνώς διακεκριμένων αθλητών, του Φλοριάν Μάρκου και του Ολλανδού Warren Stevelmans που θα αναμετρηθούν για το διεθνή τίτλο WKF στα 71kg, αναμένεται να βάλει φωτιά στο ρινγκ.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 60 Έλληνες και ξένοι αθλητές, σε μεταξύ τους αναμετρήσεις ενώ θα ξεκινήσει με τους αγώνες των pre-games, και θα ακολουθήσουν οι αγώνες των future fighters, των super fights και των 6 συνολικά main games με αποκορύφωμα μια μοναδική αναμέτρηση του Μιχάλη Ζαμπίδη που δεν περιμένει κανείς…

Την βραδιά θα παρουσιάσει ο αγαπητός σε όλους Δημήτρης Ουγγαρέζος και θα συνδυάζει το αθλητικό θέαμα με ψυχαγωγικά και μουσικά δρώμενα που θα εντυπωσιάσουν το κοινό.

Διαβάστε επίσης

Εντυπωσιακή η κάρτα αγώνων του Iron Challenge!

Εντυπωσιακή η κάρτα αγώνων του Iron Challenge!

Ο Iron Mike με την θεαματικότερη μάχη στην ιστορία του kick boxing & 6 main games με κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αθλητές σε αγώνες φωτιά, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

«Τέρμα τα ψέματα για τον Καπώνη» (pics)

«Τέρμα τα ψέματα για τον Καπώνη» (pics)

Ο «The Showman» ρίχνει… κεραυνούς μέσω του Freddo για τον Καπώνη, προκαλεί με κάθε τρόπο και μας προετοιμάζει για το τι θα δούμε αν γίνει τρίτη μάχη μεταξύ τους.

Ο Warren Stevelmans έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο Warren Stevelmans έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το Iron Challenge, η μεγαλύτερη διοργάνωση πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα, φέρνει για πρώτη φορά στη χώρα μας το Αφρικανό-Ολλανδό Πρωταθλητή Warren Stevelmans για να αντιμετωπίσει τον Φλοριάν Μάρκου σε ένα ματς 3 γύρων για γερά νεύρα, το Σάββατο 25 Ιουνίου, στην Αθήνα.