Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποζάροντας με τις ζώνες!

Ποζάροντας με τις ζώνες!
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 - 23:42

Οι Στέφανος Κωνσταντινίδης, Κλεοπάτρα Πατλάκη και Παναγιώτης Κουνιάκης ποζάρουν με τις ζώνες της παγκόσμιας ομοσπονδίας kickboxing WKN στο video wall της πρωινής εκπομπής του "Ε" «Με Το Καλημέρα».

Όχι δεν πρόκειται να τους δούμε στο ρινγκ. Ο Στεφανος εκτός από δημοσιογράφος είναι και ο πρόεδρος της WKN στην Ελλάδα και παρέλαβε πρωί πρωί τις ζώνες για δυο διοργανώσεις που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκυριακο σε Αθήνα και Κέρκυρα.

Είπαν λοιπόν να νιώσουν λιγάκι fighters τα παιδιά.

Διαβάστε επίσης

Φαντασμαγορικό υπερθέαμα

Φαντασμαγορικό υπερθέαμα

Το Iron Challenge by Funky Buddha, η μεγαλύτερη διοργάνωση μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, προσέφερε ένα υπερθέαμα διεθνών προδιαγραφών, συνδυάζοντας υψηλού επιπέδου αγωνιστικές εμφανίσεις με ψυχαγωγικά δρώμενα, πλαισιωμένα από μια εντυπωσιακή παραγωγή, που ενθουσίασαν το πλήθος των θεατών που το παρακολούθησε.

Η Funky Buddha είναι ο Iron Sponsor του 7ου Iron Challenge

Η Funky Buddha είναι ο Iron Sponsor του 7ου Iron Challenge

Η Funky Buddha, το γνωστό ελληνικό fashion brand με μοντέρνα casual είδη ένδυσης για άνδρες και γυναίκες, είναι ο χορηγός μετονομασίας της αθλητικής διοργάνωσης Iron Challenge που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

«Τέρμα τα ψέματα για τον Καπώνη» (pics)

«Τέρμα τα ψέματα για τον Καπώνη» (pics)

Ο «The Showman» ρίχνει… κεραυνούς μέσω του Freddo για τον Καπώνη, προκαλεί με κάθε τρόπο και μας προετοιμάζει για το τι θα δούμε αν γίνει τρίτη μάχη μεταξύ τους.