Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μαχητικό show No Limits "The Vengeance" πρό των πυλών

Το μαχητικό show No Limits
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 - 22:24

Με ...Χολυγουντιανή λάμψη ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του κορυφαίου μαχητικού show No Limits "The Vengeance" ,παρουσία του διάσημου ηθοποιού Manu Bennett , τον Crixus απο τη σειρά Spartacus, που παρευρέθηκε στο πάνελ ως επίσημος καλεσμένος της διοργανώτριας Γωγώς Μπιτάκου.

Αρχικά η κα.Μπιτάκου ευχαρίστησε τον κ.Bennett που ηρθε στη χώρα μας για πρωτη φορά αποδεχόμενος την πρόσκληση και τόνισε πόσο σημαντική ειναι η προβολή που θα εχει χώρα μας αφου μετα τη διοργάνωση αυτό το Σάββατο στο Κατράκειο θα ακολουθήσει οδοιπορικό σε Μυκονο,Πατμο,Ρόδο,Κρήτη,Σαντορίνη, ενώ και στην Αθήνα θα επισκεφτούν σημαντικά μνημεία μουσεία καλλιτεχνικά δρώμενα .

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους σημαντικούς αγωνες που θα εχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το φιλοθεάμων κοινο στο Κατρακειο, με προεξέχουσες τις δυο μάχες για τίτλο No Limits του Γιάννη Μανωλά εναντίον του Ισμαηλ Ελ Μπρουζινι και του Πάνου Κυρίμη εναντίον του Δημήτρη Νερούτσου.

Το λόγο πήρε ο διάσημος ηθοποιός καταπλήσσοντας κοινο και δημοςιογραφους με την απλότητα ,την απαράμιλλη ευγένεια ,την ταπεινότητα και την καλοσύνη που τον χαρακτηρίζει . Δήλωσε πως ειναι τιμή του να παρευρίσκεται μεταξύ τόσο σπουδαίων μαχητών που βρίσκονται στη χωρα με τη μεγαλύτερη ιστορία ηρώων και πολεμιστών .

Ευχαριστησε την Κα.Μπιτακου για την ευκαιρία μέσω της πρόσκλησης να γνωρίσει την Ελλάδα που πάντα θαύμαζε και συνεχάρη τη διοργανώτρια για το παθος που εκφράζει μέσα απο το έργο της για την ΕΛΛΑΔΑ και τη διάδοση του πολιτισμού της. Σχολίασε επισης πόσο θαυμάσιο είναι που θα αγωνιστούν οι δυο 9χρονοι μαχητές Αννα Μαρία Τριφυλλη και Λάμπρος Γαλάντης. Με παθος και ένταση εκφράστηκαν και οι πρωταγωνιστες των μαχών και πιο συγκεκριμένα ο Μανωλας τόνισε πως αυτος θα φορέσει τη ζώνη του No Limits το βράδυ του Σαββάτου και πως θα αποδείξει για δεύτερη φορά στον Ισμαηλ ποιος ειναι ο κορυφαίος της κατηγορία .

Ο Μαροκινός πρωταθλητής ,που μια μερα μετα τη διοργάνωση θα μεταβεί στη γενέτειρα του στο Μαρόκο για να βραβευτεί απο το Βασιλιά, επανέλαβε πως την πρωτη φορά έχασε απο Μανωλά λόγω ραζαμανιου, ενώ το Σάββατο δεν θα έχει την ίδια τύχη !

Ο Μανιάτης πυγμάχος Πάνος Κυρίμης με τη σειρά του τόνισε πως η ...καταγωγή του δεν του επιτρέπει να ηττηθεί και πως αναμένεται να εχει στο πλάι του όλο τον Πειραια ! Στο show εχει αναλάβει την έναρξη η χορογράφος flamenco Ελένη Γιαννοπουλου πανω σε ποίημα του Ρεμπω σε απαγγελία Γιωργου Κιμούλη, ενω θα συμμετέχει και η Ενωση Ποντιων Νικαιας χορεύοντας προς τιμή του Manu Bennett τον πολεμικό χορό Πυρρίχειο .

Η έναρξη το Σάββατο προβλέπεται 21:30 ,η είσοδος ειναι μόλις 15€ και η προπώληση γίνεται στην TICKETHOUSE,Ticketpro,YAVA Fitness Center ,ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Νικαιας Ρεντη

Info : 213 2075289

Διαβάστε επίσης

Stam vs Bartol (vid)

Stam vs Bartol (vid)

Τα βιογραφικά των δύο αθλητών για να ξέρετε τα πάντα αναφορικά με τις διακρίσεις τους.

No Limits... η επιστροφή!

No Limits... η επιστροφή!

Το Σάββατο 30 Ιουλίου στο μεγαλύτερο ανοιχτό σύγχρονο θέατρο της χώρας, στο Κατράκειο Νίκαιας, θα πραγματοποιηθεί το No Limits XXVIII «The Vengeance», και όσοι προσέλθουν είναι σίγουρο πως θα ζήσουν μία φαντασμαγορική βραδιά με μάχες, μουσική, χορό, λαμπερούς καλεσμένους, video art και ειδικά εφέ.