Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπιτάκος εναντίον Μάρκου στις 3/6 στο Κλειστό Γαλατσίου!

Μπιτάκος εναντίον Μάρκου στις 3/6 στο Κλειστό Γαλατσίου!
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 - 18:48

Το Σάββατο 3 Ιουνίου στο Κλειστό Γαλατσίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναμέτρηση ΜΜΑ ανάμεσα στον Σταμάτη Μπιτάκο και τον Φλωριάν Μάρκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν ένα χρόνο ο κάτοχος παγκόσμιων τίτλων Φλωριάν Μάρκου θα έπαιζε με τον κορυφαίο Kickboxer Μελέτη Κακουμπάβα και ο Σταμάτης Μπιτάκος κράτησε στόχους στον Φλοριάν όταν επισκέφτηκε τη σχολή του για να μη χάσει την προπόνησή του...

Ο ''Muay Thai King of the Ring 2006'' Σταμάτης Μπιτάκος ξέρει πολύ καλά πόσο επικίνδυνα, γρήγορα και εκρηκτικά είναι τα χτυπήματα του Φλοριάν , όμως στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, τον ζήτησε απέναντί του γιατί έτσι επιλέγει τη δική του αυλαία ...μόνο μαχόμενος πάντα με την κορυφή !!!!!!

Θαυμάζω ,σέβομαι, εκτιμώ και αγαπώ πολύ και τους 2 και ανυπομονώ να δω μαζί σας την επική αυτή μάχη μέσα στο οκτάγωνο με όρους MMA....Πότε;;;;

Αρχίστε να μετράτε αντίστροφα λοιπόν γιατί θα δούμε τους δύο πιο τρελούς, δυνατούς, σκληρούς μαχητές φτιαγμένους από την ίδια στόφα αυτού του σπάνιου υλικού από ψυχικό ατσάλι που δεν αναγνωρίζει όρια .....Σάββατο στις 3 του Ιούνη 2017 στις 20:00 στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου !!!!

Στην κάρτα αυτής της ιστορικής διοργάνωσης θέλω να δω και τα κορυφαία ονόματα του χώρου και είμαστε σε συνομιλίες με Γιάννη Μανώλα, Γιάννη Μιχαλόπουλο , Δημήτρη Χιώτη, Βαγγέλη Χατζή, Σταύρο Γρηγορακάκη, Xρήστο Πλασάρη, Αλέξανδρο Γκερέκο, Στέφανο Κωνσταντελλόπουλο, Θαναση Καρουσο, Κώστα Αγγελή και πολλούς άλλους.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε το co- main event και τα υπόλοιπα ζευγάρια - φωτιά που θα σταθούν αντάξια δίπλα στη μάχη της δεκαετίας !!!»

Διαβάστε επίσης

Μεγάλες μάχες στο Muay Thai Grand Prix (pic+vid)

Μεγάλες μάχες στο Muay Thai Grand Prix (pic+vid)

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 20/5 στο «Έναστρον» και θα λάβουν μέρος κορυφαίοι Έλληνες μαχητές, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν μερικούς από τους κορυφαίους Άγγλους.