Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

O "Ελληνικός Νόμος" στο Βελιγράδι σε επικίνδυνη αποστολή (pic+vds)

O
Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017 - 13:51

Ο Δημήτρης "the law" Βακάκης (Boulas Camp) και ο προπονητής του Φώτης Μπουλάς πέφτουν στα βαθιά, αλλά θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βάλουν γερές βάσεις στο όνομα που χτίζουν για τον Έλληνα heavyweight.

Ο δίμετρος Opacic ειναι ο Σέρβος γίγαντας που οι γείτονες ονειρεύονται να δούνε στο Glory σύντομα, πρωταγωνιστής του Κ1 που έγινε πέρσι στο Βελιγράδι και ήρωας στη χώρα του μετά το εντυπωσιακό KO που έριξε στον πολύπειρο Ondrej Hutnik, πριν 6 μήνες στο Simply The Best της WKN στην Πράγα.

Δείτε το ΚΟ:

Από την άλλη ο "the law", o δίμετρος Δημήτρης Βακάκης, μόλις στα 23 του, πέρσι, έριξε εξίσου εντυπωσιακό ΚΟ στον πρώτο γύρο στον σκληροτράχηλο Omar Belahmar μέσα στο Βέλγιο και πήρε τη ζώνη WKN international.

Δείτε το ΚΟ:

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης (μάνατζερ του Βακάκη και αποκλειστικός εκπρόσωπος της WKN στην Ελλάδα) έκλεισε τον αγώνα και πιστεύει ότι με νίκη σε τέτοια παιχνίδια, ο Βακάκης χτίζει τ όνομα του στη διεθνή αγορά αργά και σταθερά.

Η διοργάνωση CFL της Σερβίας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη στη γείτονα χώρα και οι διοργανωτές είναι οι ίδιοι που έκαναν το Κ1 της Σερβίας πριν ένα χρόνο, αλλά πλέον λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKN

Διαβάστε επίσης

Μεγάλες μάχες στο Muay Thai Grand Prix (pic+vid)

Μεγάλες μάχες στο Muay Thai Grand Prix (pic+vid)

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 20/5 στο «Έναστρον» και θα λάβουν μέρος κορυφαίοι Έλληνες μαχητές, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν μερικούς από τους κορυφαίους Άγγλους.