Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον Μάρτη του 2018 θα διεκδικήσει ο Σταύρος Εξακουστίδης τη ζώνη

Τον Μάρτη του 2018 θα διεκδικήσει ο Σταύρος Εξακουστίδης τη ζώνη
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 - 15:19

Τον Σεπτέμβρη του 2006 η Σαϊτάμα έγινε ορόσημο για τον ελληνικό αθλητισμό, με τη μεγάλη νίκη της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών επί της αντίστοιχης ομάδας των ΗΠΑ στον ημιτελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου, αποτέλεσμα που προκάλεσε «σοκ» και συζητιέται ακόμη... Η συγκεκριμένη πόλη δείχνει να ταιριάζει απόλυτα στα ελληνικά χρώματα και τον ελληνικό αθλητισμό, κάτι που επιβεβαιώνει μία ακόμη εμβληματική εμφάνιση του κορυφαίου πρεσβευτή του ελληνικού kickboxing Σταύρου Εξακουστίδη.

Ο Έλληνας αθλητής, επέστρεψε στον... τόπο του εγκλήματος. Εκεί όπου τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε κάνει τους Ιάπωνες να παραμιλούν με τη μεγάλη του νίκη επί του Taiga, διεκδικώντας μία ακόμη επιτυχία. Την οποία και άγγιξε στη «μάχη» που έδωσε πριν από μερικά 24ωρα (22/11) μπροστά σε περισσότερους από 10.000 φίλους του kickboxing, αλλά δεν μπόρεσε να την κρατήσει, καθώς στις λεπτομέρειες είδε τον αντίπαλό του να πανηγυρίζει. «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που κρίθηκε στα σημεία. Δυστυχώς υπήρξαν κάποιες λεπτομέρειες που έγειραν τη νίκη υπέρ του αντιπάλου μου, αλλά αυτό δεν με πτοεί. Αντιθέτως με κάνει ακόμη πιο... πεισματάρη, ώστε στην επόμενη εμφάνισή μου εκεί να τα πάω ακόμη καλύτερα», δήλωσε ο «Nirvana» αμέσως μόλις πάτησε το πόδι του επί ελληνικού εδάφους από τη μακρινή Ιαπωνία.

Εκεί, όπου θα επιστρέψει τον Μάρτη του 2018. Διότι ο κόσμος τον αγάπησε και τον «αγκάλιασε». «Έζησα μοναδικές στιγμές όλο αυτό το διάστημα που ήμουν στη Σαϊτάμα, από τους φίλους του kickboxing εκεί. Μας έδειχναν την αγάπη τους καθημερινά. Ο κόσμος, άλλωστε, ήταν εκείνος που είχε «πλημμυρίσει» το twitter των διοργανωτών με μηνύματα ζητώντας να επιστρέψω και να δώσω και πάλι αγώνα εκεί, μετά τη νίκη μου επί του Taiga! Και αυτό έγινε πράξη… Πλέον ετοιμάζομαι για μία ακόμη εμφάνισή μου στην Κ-1, τον προσεχή Μάρτιο, προκειμένου να διεκδικήσω τη ζώνη που λείπει από τα ελληνικά χρώματα. Μία ζώνη που διεκδίκησε, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε ο εξαιρετικός kickboxer Μιχάλης Ζαμπίδης».

Ο «Nirvana» πλέον ετοιμάζεται να ξεκουραστεί λίγες μέρες και εν συνεχεία να ξεκινήσει εκ νέου την προετοιμασία του για τη διεκδίκηση της ζώνης του Κ-1.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει το THE BATTLE!

Επιστρέφει το THE BATTLE!

Το κορυφαίο και μεγαλύτερο ελληνικό Fight Show επιστρέφει σήμερα, 10 Δεκεμβρίου στο Κλειστό του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο, ένα show που δεν πρέπει να χάσει κανένας.