Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Βόμβα» με Κακουμπάβα στο Muay Thai Grand Prix

«Βόμβα» με Κακουμπάβα στο Muay Thai Grand Prix
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 - 23:22

Το κόλπο γκρόσο έκανε ο Παύλος Καπώνης για λογαριασμό του Muay Thai Grand Prix και σε μία επίδειξη ισχύος, έκλεισε τον Μελέτη Κακουμπάβα για να αγωνιστεί στο promotion της 16ης Ιουνίου.

Ο Κακουμπάβας είναι ο κορυφαίος kickboxer της χώρας με τον Καπώνη να υπόσχεται σπουδαία μάχη με κορυφαίο όνομα από αγγλικό managment. Η ανακοίνωση που ακολουθεί αφορά την συμμετοχή του «Nightmare» στο MTGP.

«Η βόμβα έσκασε και το μπαμ είναι τεράστιο. Η συμφωνία έγινε, τα χέρια δόθηκαν και ο αγώνας κλείστηκε. Για πρώτη φορά, στη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, ο μεγαλύτερος Ελληνας Kick boxer superstar, Μελέτης Κακουμπαβας.

Ο Ελληνας μαχητής, είναι αναμφίβολα το κορυφαίο ενεργό όνομα στο χώρο αυτή τη στιγμή και ο promoter Παύλος Καπωνης δεν συμβιβάζεται με δευτεροτριτους. Το ίδιο και ο Μελετης που έχει βάλει ως στόχο την κορυφή της Ευρώπης.

Οι κορυφαίοι με τους κορυφαίους λοιπόν και international τίτλος της WBF με κορυφαίο όνομα που έχει διαλέξει το αγγλικό management.

Τι ετοιμάζει για αυτό τον αγώνα η ομάδα του Μελετη; Ποια όπλα θα βγάλει από τη φαρέτρα του ο δασκαλος Νίκος Κρητικος για να οδηγήσει το Νο1 όνομα σε μια ακόμα νίκη;

Το φανατικό κοινό που τον ακολουθεί ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στον δυσκολότερο αγώνα της καριέρας του. Ετοιμαστείτε, εδώ δεν μιλάμε για έναν αγώνα της σειράς…εδώ μιλάμε για πόλεμο. Εναστρον Αρένα, 16 Ιουνίου. Be there.».

Να θυμίσουμε πως ο Κακουμπάβας προέρχεται από σπουδαία νίκη κόντρα στον Maxim Spodarenko και βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης

Επιστρέφει το THE BATTLE!

Επιστρέφει το THE BATTLE!

Το κορυφαίο και μεγαλύτερο ελληνικό Fight Show επιστρέφει σήμερα, 10 Δεκεμβρίου στο Κλειστό του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο, ένα show που δεν πρέπει να χάσει κανένας.