Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο τελευταίος αγώνας του Iron Mike

Ο τελευταίος αγώνας του Iron Mike
Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 - 00:32

Τον κορυφαίο Αυστραλό Πρωταθλητή Steve «Stone Cold» Moxon θα αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Ζαμπίδης, στον τελευταίο αγώνα του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Έπειτα από 24 χρόνια επιτυχημένης διεθνούς πορείας στο χώρο του kick boxing, ο Iron Mike θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, τον Ιούνιο στην Αθήνα, στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του

Μετά από 87 νοκ άουτ και 156 νίκες σε 178 αγώνες στην καριέρα του, ο δικός μας, Iron Mike θα δώσει την τελευταία μάχη της καριέρας του, στην πατρίδα του, με έναν διακεκριμένο παγκοσμίως αθλητή, που έρχεται για 1η φορά στην Ελλάδα γι αυτή την τιτανομαχία που θα κόψει την ανάσα.

Ο Steve Moxon, γνωστός για την ταχύτητα και τη δύναμη των knock outs του, έχει ένα εντυπωσιακό track record 39 νικών σε 51 αγώνες, εκ των οποίων οι 23 έχουν λήξει με νοκ άουτ. Έχει αγωνιστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του kick boxing όπως Buakaw Banchamek , Andy Souwer, Dzhabar Askerov, Andy Ristie και άλλους, ενώ αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς πρωταθλητές στη δημοφιλή παγκοσμίως διοργάνωση «GLORY» στο εξωτερικό.

Ο Αυστραλός Πρωταθλητής έχει προκαλέσει αρκετές φορές τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή να μοιραστεί το ρινγκ μαζί του. Μάλιστα, μαθαίνοντας πως ο Μιχάλης Ζαμπίδης κλείνει την καριέρα του, ζήτησε να είναι εκείνος ο τελευταίος αντίπαλος του Iron Mike, ελπίζοντας ότι θα κερδίσει και θα ξεπεράσει το ίδιο του το είδωλο!

Η «μάχη Τιτάνων» μεταξύ των δύο υπέρ-πρωταθλητών θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Iron Challenge, σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια της Αθήνας, που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στόχος του Μιχάλη Ζαμπίδη είναι η ολοκλήρωση της αγωνιστικής του καριέρας στη χώρα του, με την 157η νίκη του, σε έναν θεαματικό αγώνα – πρόκληση, αφιερωμένο σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, δήλωσε σχετικά: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που στον τελευταίο αγώνα της καριέρας μου, θα αντιμετωπίσω έναν πολύ δυνατό και θεαματικό μαχητή και έναν από τους καλύτερους αθλητές αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο στερέωμα, περιμένοντας έναν σκληρό αγώνα μέχρι τέλους. Καλώ όλους τους Έλληνες να δώσουμε αυτή την τελευταία μάχη στο ρινγκ μαζί, τον Ιούνιο στην Αθήνα».

Διαβάστε επίσης

Αγώνας... παρωδία!

Αγώνας... παρωδία!

Μπορεί οι Κινέζοι να χαρακτήριζαν ως τη δεύτερη μάχη του αιώνα την αναμέτρηση των Γι Λονγκ και Μπουακάου Μπάντσαμεκ, αλλά...

Η απάντηση του Ζαμπίδη

Η απάντηση του Ζαμπίδη

Η απάντηση του Μιχάλη Ζαμπίδη στις προκλήσεις του Steve Moxon, λίγο πριν τη μεγάλη μάχη στο Iron Challenge by Coca-Cola Zero.