Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 - 19:19

Η πέμπτη χρονιά του Red Bull Art of Motion είναι γεγονός! Μόνο που φέτος η πυξίδα της παγκόσμιας σκηνής δείχνει την Οία της Σαντορίνης, στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού, ως τη νέα φυσική πίστα όπου οι κορυφαίοι freerunners του κόσμου θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά τα εντυπωσιακά τους κόλπα. Θέλεις να είσαι ένας από αυτούς;

Το RedBullArtofMotion, προσγειώνεται στις 3 Οκτωβρίου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην έδρα του, στο περίφημο Κυκλαδίτικο νησί της Σαντορίνης. Ωστόσο, από την Καλντέρα όπου εδραιώθηκε ως κορυφαίος freerunning θεσμός,μεταφέρεται φέτος και για πρώτη φορά στην Οία, δοκιμάζοντας νέες προκλήσεις σε μια διαφορετική φυσική πίστα με φόντο το μοναδικό κυκλαδίτικο σκηνικό και τοπαγκοσμίου φήμης ηλιοβασίλεμα.

Η σύσταση των αθλητών αλλάζει και αυτή με τη σειρά της. Οι top 6του 2014έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον αγώνα, 5 αθλητές που θα περάσουν από τον προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη 01.10, αλλά και 4 άντρες αθλητές και 3 γυναίκες αθλήτριες θα προκριθούν μέσω του online προκριματικού που ξεκινά 1.07 και ολοκληρώνεται στις 27.07!

Τώρα είναι η δική σου στιγμή για να βρεθείς ανάμεσα στους κορυφαίους freerunners του κόσμου ανεβάζονταςέναβίντεοδιάρκειας έως 1,5 λεπτό στο redbullartofmotion.com, που να αναδεικνύει τα freerunning προσόντα σου. Η εκτέλεση, η ροή, οι τεχνικές προκλήσεις και η δημιουργικότητα αποτελούν τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προκριθούν τελικά οι7 φιναλίστ, εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο γιατο RedBullArtofMotion.

Φιγούρες και κόλπα που κόβουν την ανάσα, αθλητές παγκόσμιας κλάσης και ένα φυσικό τοπίο που συναρπάζει εκατομμύρια κόσμου κάθε χρόνο. ΤοRedBullArtofMotionυπόσχεται και φέτος να εντυπωσιάσει τα παρευρισκόμενα πλήθη αλλά και τους υπόλοιπους θεατές μέσω από τις συγκλονιστικές εικόνες που θα κάνουν και πάλι τον γύρο του κόσμου.

Από το δελτίο Τύπου

Διαβάστε επίσης

«Πανέτοιμος να ριχτώ στη μάχη ψυχή και σώμα»

«Πανέτοιμος να ριχτώ στη μάχη ψυχή και σώμα»

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το Iron Challenge by Coca-Cola Zero, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τα φώτα στραμμένα στους δύο πρωταγωνιστές της μεγάλης τιτανομαχίας, τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Steve Moxon.

Η απάντηση του Ζαμπίδη

Η απάντηση του Ζαμπίδη

Η απάντηση του Μιχάλη Ζαμπίδη στις προκλήσεις του Steve Moxon, λίγο πριν τη μεγάλη μάχη στο Iron Challenge by Coca-Cola Zero.