Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναστασία Καρανικολάου: Η Ελληνίδα φίλη της Kylie Jenner είναι «φωτιά»

Αναστασία Καρανικολάου: Η Ελληνίδα φίλη της Kylie Jenner είναι «φωτιά»
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 - 11:35

Ξανθιά, με καμπύλες και πλούσια τα ελέη, έχει καταγωγή από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τη Θεσσαλονίκη, ενώ μετρά περισσότερους από 3.000.000 followers.

Η Αναστασία Καρανικολάου, με το ψευδώνυμο stassiebaby στο Instagram, είναι η κολλητή φίλη της Κάιλι Τζένερ και ένα από τα πιο hot κορίτσια που έχετε δει στη ζωή σας.

Οι δύο κοπέλες γνωρίστηκαν και σπούδασαν στη Νέα Υόρκη και είναι αχώριστες έκτοτε. Μάλιστα στο facebook υπάρχει σελίδα για τους fan με τα ονόματα και των δύο κοριτσιών.

Οι φωτογραφίες της Καρανικολάου στο facebook φανερώνουν πως η φιλία αυτή μετράει τουλάχιστον τέσσερα χρόνια καθώς οι πρώτες φωτογραφίες της Kylie είναι πριν τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο της -και είναι σχεδόν αγνώριστη.

Κολλημένη με τα social media, δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες από ταξίδια, από χλιδάτες διακοπές, ενώ αγαπημένο της αξεσουάρ είναι τα μαγιό. Η ίδια επιλέγει συνήθως αποκαλυπτικά μπικίνι, που αφήνουν εκτεθειμένες τις αναλογίες της και κάνουν τους άντρες να παραμιλούν για το κορμί, τα οπίσθια και το μπούστο της.

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης