Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιώάννα Μπέλλα: Bella Ciao Ιώαννα

Ιώάννα Μπέλλα: Bella Ciao Ιώαννα
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 - 10:26

Αν υπάρχει ένας στίχος τραγουδιού που σου έρχεται στο μυαλό όταν κοιτάς το προφίλ της στο Instagram είναι το bella ciao. Το τραγούδι αυτό μπορεί να γράφτηκε για την ιταλική αντίσταση, ωστόσο η ακριβής του μετάφραση σημαίνει «γεια σου όμορφη» και ταιριάζει γάντι στην 22χρονη Ιωάννα Μπέλλα με τους 121.000 followers.

Το ευρύ κοινό την γνώρισε από την άδικη αποχώρηση της στο χτεσινό πρώτο επεισόδιο του girl next top modelπου προβλήθηκε στο star channel, εμείς όμως την ξέρουμε εδώ και αρκετό καιρό καθώς οι εκρηκτικές της αναλογίες σε συνδυασμό με τα καλλίγραμμα πόδια της δημιουργούν ένα άκρως αισθησιακό σύνολο το οποίο η νεαρή Ιωάννα το στηρίζει με θηλυκότητα και κλας.

Η Ιωάννα δεν έχει κανένα λόγο να στεναχωριέται που οι κριτές την απέρριψαν, ο καλός της χαρακτήρας θα εκτιμηθεί και από το κοινό που της στέλνει διαρκώς μηνύματα αλλά και από όσους γνωρίζουν καλά τα της showbiz και γράφουν από το πρωί πως μία καριέρα μόλις ξεκίνησε. Η Ιωάννα Μπέλλα έχει λοιπόν κάθε λόγο να χαμογελάει και να ατενίζει τον κόσμο από τα 183 της εκατοστά με αισιοδοξία.

Πηγή: peiraiasnews.gr

Διαβάστε επίσης