Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η Vida Guerra είναι η πιο εντυπωσιακή Κουβανή στο Instagram

Η Vida Guerra είναι η πιο εντυπωσιακή Κουβανή στο Instagram
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 - 11:59

Η Vida Guerra είναι ένα πολύ «ζουμερό» κορίτσι από την Κούβα με καριέρα στις ΗΠΑ.

Η Vida Guerra γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 1974 (44 ετών) και έχει έναν από τους πιο εντυπωσιακούς λογαριασμούς στο Instagram με πολύ όμορφες φωτογραφίες της.

Για όσους δεν έτυχε να ακούσουν τίποτα για την Vida Guerra θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ένα μοντέλο από την Αβάνα, της Κούβας, και στην ηλικία των 44 χρόνων καταφέρνει να ανταγωνίζεται μοντέλα πολλά χρόνια νεότερά της στα ίσια.

Είναι μια από τις πιο «καυτές» γυναίκε του πλανήτη και δεν το κρύβει. Η κουβανική που κάνει καριέρα μοντέλου στην Αμερικανή τελευταία 13 χρόνια τα έχει καταφέρει μια χαρά αφού είναι μια «ζουμερή» 44χρονη και δεν το κρύβει.

Το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 160 εκατοστά, αλλά αυτό δεν της στέρησε την παγκόσμια αναγνώριση, κι έτσι δικαιώνει τη λαϊκή ρήση ότι «ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια», αφού παίρνει σάρκα και οστά σε αυτή την εξωτική παρουσία.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα και με την διεθνή τύπο, είναι η πιο επιθυμητή και ερωτεύσιμη κοπέλα άνω των 40, και για να το αντιληφθείτε θα πρέπει να χαλαλίσετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τους προσωπικούς της λογαριασμούς, αλλά και με τις φωτογραφίες της που ακολουθούν

Τέλος, στο instagram έχει καταφέρει με μόνο 514 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 580 χιλιάδες followers. Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Πηγή: parapolitika.gr

Διαβάστε επίσης

Λάουρα Νάργιες: Και ελεύθερη και survivor

Λάουρα Νάργιες: Και ελεύθερη και survivor

Η νεαρή παρουσιάστρια που μεγάλωσε στη Γερμανία και γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης survivor χώρισε πρόσφατα με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Μιχάλη Μουρούτσο.