Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η Κim Kardashian με διχτυωτό φόρεμα στο εξώφυλλο της Vogue

Η Κim Kardashian με διχτυωτό φόρεμα στο εξώφυλλο της Vogue
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - 15:12

Η Kim Kardashian υπήρξε εξώφυλλο σε πληθώρα περιοδικών όμως η Vogue ήταν πάντα το μεγαλύτερό της όνειρο.

Το να βρεθεί στην πρώτη σελίδα της Vogue, ήταν ένα όνειρο για την 39χρονη Kim που έγινε πραγματικό αν και περίμενε «τόσο πολύ καιρό», και φυσικά το μοιράστηκε στο Instagram με τους 134 εκατομμύρια followers.

Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί, λανσάροντας ένα εντελώς διαφορετικό στιλ, πολύ πιο όμορφη και φυσική, με λιγότερο μέϊκ απ και χωρίς εξτένσιονς.

Η Kim παραδέχεται πως εδώ και καιρό σπουδάζει στη Νομική και θέλει να ασκήσει τη δικηγορία προς όφελος όλων των αδικημένων γυναικών.

H «εκστρατεία» της για την απελευθέρωση της Αlice Marie Johnson την έκανε να νιώσει ότι οι νομικές της γνώσεις ήταν ανεπαρκείς, και αποφάσισε να σπουδάσει.

Έχοντας ήδη συμπληρώσει το πρώτο έτος των σπουδών της, η τηλεπερσόνα δηλώνει ότι αυτό που τη δυσκολεύει πιο πολύ είναι η μελέτη, αφού τις βασικές ιδέες τις «καταλαβαίνει» με την πρώτη.

Μάλιστα, στην σελίδα της στο Instagram ανέβασε τις φωτογραφίες της από το σαλόνι του περιοδικού και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

«Έχω ονειρευτεί αυτή τη στιγμή εδώ πολύ καιρό, και πολλοί μου είπαν ότι δεν θα έρθει ποτέ. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράζουν πόσο μεγάλη τιμή είναι να έχω την πρώτη μου προσωπική φωτογράφηση για την @voguemagazine των ΗΠΑ.

Θυμάμαι σαν μικρό κορίτσι διαβάζω το περιοδικό της μαμάς μου κάθε μήνα και να ονειρεύεται πως μια μέρα να φιλοξενηθώ στο περιοδικού. Ευχαριστώ για την απίστευτη Anna Wintour για την υποστήριξή της. Ευχαριστώ τους @tonnegood, @mikaeljansson και την ομάδα glam για την συνεργασία. Είμαι απίστευτα ευγνώμων στον συγγραφέα @jonathanvanmeter για να παρουσιάσει μια στιγμή της ζωή μου με έναν τρόπο που δεν νομίζω ότι έχει γίνει ποτέ, την οικογένειά μου, τις επιχειρήσεις μου και την προσπάθειά μου για να αποκτήσω το πτυχίο της Νομικής με τέτοια φροντίδα και σοβαρότητα. Ειδικό ευχαριστώ στον σύζυγό μου Kanye».

View this post on Instagram

VOGUE MAGAZINE MAY 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Διαβάστε επίσης