Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν στις 27 Μαΐου με ένα μοναδικό επεισόδιο με διάσημους guests! (video)

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν στις 27 Μαΐου με ένα μοναδικό επεισόδιο με διάσημους guests! (video)
Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 - 13:16

Πολλά είναι τα «καυτά» νέα της διεθνούς showbiz, με την Έλεν Ντε Τζένερις να ανακοινώνει εχθές το πότε θα σταματήσει την εκπομπή της, τον πρίγκιπα Χάρι να δίνει νέα συνέντευξη ταράζοντας για μία ακόμη φορά τα νερά, και τα «Φιλαράκια» να επιστρέφουν σε ένα επεισόδιο με πολλές εκπλήξεις!

Στη χθεσινή της εκπομπή, η Έλεν Ντε Τζένερις ανακοίνωσε ότι η επόμενη, 19η σεζόν θα είναι η τελευταία της εκπομπής της.

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε όλους εσάς! Αυτό το σόου ήταν η σπουδαιότερη εμπειρία της ζωής μου και το οφείλω σε εσάς! Θα έχουμε μια φανταστική τελευταία σεζόν που θα είναι ένα ευχαριστώ σε εσάς. Κάθε μέρα θα είναι γιορτή!», ανέφερε στο μονόλογό της στη χθεσινή εκπομπή της, εμφανώς συγκινημένη.

Καλεσμένη της γνωστής παρουσιάστριας ήταν εχθές η Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία πριν δέκα χρόνια είχε βρεθεί στην ίδια θέση που βρίσκεται η Έλεν Ντε Τζένερις σήμερα.

Την ίδια ώρα, ο πρίγκιπας Χάρι ξεκινάει συνεργασία με την Όπρα Γουίνφρεϊ για web seminars. Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη σχετικά με το θέμα, και μεταξύ άλλων είπε ότι «Στα 20 μου είχα καταλάβει ήδη πως δεν τη θέλω αυτή τη “δουλειά”. Κοιτάξτε τι συνέβη στη μητέρα μου!», αναφερόμενος στα πριγκιπικά του καθήκοντα.

Μιλώντας για τον πατέρα του, ο πρίγκιπας Χάρι σημείωσε ότι «Ο πατέρας μου συμπεριφερόταν σε εμένα όπως ακριβώς του συμπεριφέρθηκαν οι γονείς του».

Τέλος, τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν την Πέμπτη 27 Μαΐου με ένα σπέσιαλ επεισόδιο και πολλούς σούπερ σταρ ως guests! Μεταξύ αυτών, οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Σίντι Κρόφορντ, Lady Gaga, Ρις Γουίδερσπουν, και πολλοί άλλοι!

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης