Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το sex tape της Πάμελα Άντερσον & του Τόμι Λι και πάλι στο προσκήνιο (video)

Το sex tape της Πάμελα Άντερσον & του Τόμι Λι και πάλι στο προσκήνιο (video)
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 - 13:16

Το «Πάμε Δανάη!» συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της διεθνούς showbiz!

«Φωτιά» έχουν πάρει τα γραφεία στοιχημάτων, καθώς τέλη Μαΐου γεννιέται το κοριτσάκι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ! Το ζητούμενο; Ποιο θα είναι το όνομα που θα δοθεί στο μωρό!

Φιλίππα, Πόπι, Νταϊάνα, ή Ελισάβετ; Οι αποδώσεις είναι καλές, οπότε αν έχετε… έμπνευση, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την τύχη σας!

Η νέα σειρά του Hulu «Παμ & Τόμι» έρχεται να ταράξει τα νερά, καθώς… θυμίζει στο ζευγάρι, Πάμελα Άντερσον και Τόμι Λι, τις δυσκολίες που πέρασαν όταν βγήκε στο φως της δημοσιότητας sex tape με τις προσωπικές τους στιγμές.

Θέση στο θέμα πήρε και η Κόρτνι Λοβ, φίλη της Πάμελα Άντερσον, η οποία «τσακίζει» τη Λίλι Τζέιμς, την ηθοποιό που θα υποδυθεί τη φίλη της στη νέα σειρά, με σχετική ανάρτηση στα social media.

Την ίδια ώρα, η Σκάρλετ Γιόχανσον κέρδισε βραβείο διαχρονικότητας στα MTV Awards, και ο σύζυγός της Κόλιν Τζοστ, της πέταξε πράσινη γλίτσα στο πρόσωπο κατά την αποδοχή του βραβείου της, με την αντίδρασή της να προκαλεί γέλιο!

Τέλος, η Μπέλα Χαντίντ, πήρε θέση για όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στη Μέση Ανατολή.

Το διάσημο μοντέλο κατέβηκε με παλαιστινιακό μαντήλι σε διαδήλωση στη Νέα Υόρκη, «μέχρι η Παλαιστίνη να είναι ελεύθερη», όπως έγραψε στα social media της.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης