Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβαίνει η θερμοκρασία!

Ανεβαίνει η θερμοκρασία!
Σάββατο, 2 Μαΐου 2015 - 06:15

Και φέτος το καλοκαίρι ετοιμαζόμαστε για beach volley. Είναι από τα αγαπημένα μας αθλήματα άλλωστε κάθε καλοκαίρι! Ανεβαίνει η θερμοκρασία και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο ετοιμάζονται να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές. Ωραίες στιγμές με φάσεις που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έτοιμη και η Καρολίνα που θα… δείξει σε λίγο το σύστημα που θα ακολουθήσει με την συμπαίκτριά της. Πώς να μην γεμίζουν τα γήπεδα του beach volley μετά;

Διαβάστε επίσης

«Καίει» το Instagram της Νέσοβιτς

«Καίει» το Instagram της Νέσοβιτς

Στο gavros.gr έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια φανέλα της Ιβάνα Νέσοβιτς, της νταμπλούχου με την ομάδα βόλεϊ του Θρύλου! Η Σέρβα πάντως, καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές, ενώ στο Instagram γίνεται χαμός.

Αλλάζει το Romeo

Αλλάζει το Romeo

Δεν μπορεί να έχετε βγει έξω βράδυ στην Αθήνα και να μην έχετε επισκεφθεί το Romeο στην παραλία. Στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, το Romeo είναι σήμα κατατεθέν. Μόνο που στην καλοκαιρινή σεζόν αλλάζει και για τα καλά μάλιστα.

Το «69» της Παρί Σεν Ζερμέν

Το «69» της Παρί Σεν Ζερμέν

Άγνωστο το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχουν κανέναν λόγο να ανησυχούν! Κάθε άλλο! Έτοιμη έχουν την επόμενη κίνησή τους. Το «69» της ομάδας θα το πάρει πρόσωπο έκπληξη. Μοντέλο που… καίει, δυνατό πράγμα, «φωτιά» σας λέμε!

Πρώτο όνομα ο Παντελίδης

Πρώτο όνομα ο Παντελίδης

Εδώ και λίγες ημέρες ο Παντελής Παντελίδης παίζει ως πρώτο όνομα! Ο τραγουδιστής που άρχισε από τα βιντεάκια στο Youtube και κατάφερε να κερδίσει πολύ κόσμο, είναι το πρώτο όνομα στη Fantasia. Για τους μη μυημένους, πρόκειται για το μαγαζί που μέχρι πριν λίγο καιρό έκλεβε την παράσταση ο Νίκος Βέρτης!