Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλική «μεταγραφή»

Θρυλική «μεταγραφή»
Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015 - 17:04

Μια πολύ σημαντική «προσθήκη» θα έχει από εδώ και στο εξής ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, πέρα από… σημαντική είναι και εξαιρετικά όμορφη.

Ο λόγος για την Εμμανουέλα Κουκλινού. Η διάσημη φίλαθλος του ΟΦΗ, που όλοι την απολαύσαμε από τις όμορφες στιγμές που χάρισε στις εξέδρες του γηπέδου της Κρήτης, αποφάσισε να αλλάξει προτιμήσεις και να ακολουθήσει τους πρωταθλητές.

Δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια, όπου με δημοσίευσή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τόνισε πως πήρε την απόφαση να γίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Πέρα για πέρα ευχάριστη είδηση, με την οποία φαίνεται πως ανοίγει εξαιρετικά η φετινή… μεταγραφική περίοδος για τους «ερυθρόλευκους».

Αν αληθεύει αυτό που έγραψε, ελπίζουμε να την δούμε και στις εξέδρες του Ναού, ώστε να ομορφύνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Πρώην πρόεδρος λιώμα...

Πρώην πρόεδρος λιώμα...

Το νέο gavros.gr σας υπόσχεται πολλές αποκαλύψεις. Και έχει τα θέματα. Πριν λίγες ημέρες, πρώην πρόεδρος ομάδας εμφανίστηκε σε μαγαζί σε… εκρηκτική κατάσταση. Το αλκοόλ ήταν; Κάτι… άλλο;

Αλλάζει το Romeo

Αλλάζει το Romeo

Δεν μπορεί να έχετε βγει έξω βράδυ στην Αθήνα και να μην έχετε επισκεφθεί το Romeο στην παραλία. Στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, το Romeo είναι σήμα κατατεθέν. Μόνο που στην καλοκαιρινή σεζόν αλλάζει και για τα καλά μάλιστα.