Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ελένη είναι εδώ!

Η Ελένη είναι εδώ!
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 - 05:09

Στο παρελθόν ήταν η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης, όμως τα τελευταία χρόνια έχει μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη. Παρόλα αυτά, η Μενεγάκη εξακολουθεί να σαρώνει και είναι το απόλυτο... αφεντικό στη ζώνη της.

Η εγκυμοσύνη και η γέννα της κόρης της είχαν ως αποτέλεσμα να την... χάσει για μερικές εβδομάδες το κοινό της. Αλλά επέστρεψε δυναμικά και πάλι προς τη δόξα τραβά. Και μάλιστα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Η επιστροφή της Ελένης στα τηλεοπτικά πλατό συνοδεύτηκε από ιδιαίτερα υψηλές θεαματικότητες. Ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, σε βαθμό που όταν λείπει οι τηλεθεατές να παθαίνουν στερητικό... σύνδρομο.

Αν και έχει περάσει μόλις ενάμιση μήνα από τη γέννηση της κόρης της, η ίδια εμφανίστηκε άκρως ανανεωμένη, έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι παραμένει μια από τις ομορφότερες παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση!

Διαβάστε επίσης

«Φωτιά» στην παραλία

«Φωτιά» στην παραλία

Στη Μύκονο βρέθηκαν για την καλοκαιρινή κολεξιόν του 2016 οι Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Σάρα Σαμπάιο. Τα δύο τοπ μόντελ ζεστάθηκαν, έμειναν με τα μαγιό και οι φακοί «άναψαν» με τις φωτογραφίες τους

Χώρισε και τα... πέταξε

Χώρισε και τα... πέταξε

Η Κόρα Σουμάχερ πήρε διαζύγιο από τον Ραλφ, τον αδερφό του Μίκαελ και δεν έχασε την ευκαιρία να γίνει... πρωτοσέλιδο στο γερμανικό Playboy!