Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χώρισε και τα... πέταξε

Χώρισε και τα... πέταξε
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 - 21:23

Ο τελευταίος χρόνος δεν ήταν και ο πιο εύκολος για την οικογένεια Σουμάχερ. Το ατύχημα του Μίκαελ έφερε τα πάνω-κάτω στη ζωή της οικογένειας. Μια κατάσταση που είχε πολλές επιπτώσεις. Μεταξύ αυτών και το διαζύγιο που πήρε ο αδερφός του, ο Ραλφ, από την Κόρα με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2001, έχοντας αποκτήσει και ένα παιδί μαζί, έναν γιό.

Τον Φεβρουάριο οι δύο τους πήραν διαζύγιο και η 38χρονη δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το timing και τη δημοσιότητα. Έτσι «υπέκυψε» στις πιέσεις του γερμανικού Playboy να φωτογραφηθεί σε αυτό. Λέγοντας μάλιστα ότι και στο παρελθόν είχε δεχθεί κρούσεις για να φωτογραφηθεί, όμως τότε είχε αρνηθεί.

Η πρώην κυρία Ραλφ Σουμάχερ είναι το πρώτο θέμα στο τεύχος του Ιουνίου του 2015 που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Παρόλα αυτά, η διαφήμιση που έχει ήδη γίνει για τη δική της παρουσία εκεί, έχει προκαλέσει... πανικό και οι ιθύνοντες του περιοδικού προετοιμάζονται ήδη για δεύτερη έκδοση...

Διαβάστε επίσης

Ρόμπι, σας... βλέπουν!

Ρόμπι, σας... βλέπουν!

Σε δημόσιο χώρο θέλει προσοχή. Ο Ουίλιαμς δεν πρόσεχε τι... έπιασε, δημόσια, με το χεράκι του. Οι κάμερες καιροφυλακτούσαν και τον «συνέλαβαν»!

«Φωτιά» στην παραλία

«Φωτιά» στην παραλία

Στη Μύκονο βρέθηκαν για την καλοκαιρινή κολεξιόν του 2016 οι Αλεσάντρα Αμπρόσιο και Σάρα Σαμπάιο. Τα δύο τοπ μόντελ ζεστάθηκαν, έμειναν με τα μαγιό και οι φακοί «άναψαν» με τις φωτογραφίες τους

Η Ελένη είναι εδώ!

Η Ελένη είναι εδώ!

Η Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της, ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της και «σάρωσε» με τα μηχανάκια τηλεθέασης να χτυπούν... κόκκινο!