Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ζήλεψε» τον Κασάμι ο Χάμιλτον

«Ζήλεψε» τον Κασάμι ο Χάμιλτον
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 - 19:11

Η σούπερ σέξι Νικόλ Σέρζινγκερ κάνει διακοπές με τον Ελβετό παίκτη του Θρύλου και αυτό φαίνεται να προκάλεσε τη ζήλια του Βρετανού.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 ήταν ζευγάρι πριν από λίγο καιρό με την εν λόγω κυρία, αλλά για διάφορους λόγους, τώρα δεν είναι μαζί. Ο καθένας τράβηξε διαφορετικούς δρόμους, με την εκλεκτή πρώην κυρία Χάμιλτον, να έχει κάνει πολλή παρέα με τον παίκτη του Ολυμπιακού τώρα τελευταία και τις φήμες να φουντώνουν.

Βλέποντας αυτά και αυτά ο Χάμιλτον, ανάρτησε ένα μήνυμα στο instagram, στο οποίο είναι μαζί με τη σούπερ σέξι Σέρζινγκερ και φαίνεται να έχει ζηλέψει αρκετά. Βρήκε κιόλας τον λόγο για να γράψει αυτά που έγραψε.

«Αγαπητή φίλη, κατά τη διάρκεια των χρόνων μοιραστήκαμε πολλά και δεν θα άλλαζα το παραμικρό. Όλες αυτές οι εμπειρίες με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι τώρα και είμαι περήφανος για αυτό. Οι αναμνήσεις μας ποτέ δεν θα σβηστούν όσο και να μεγαλώσουμε και είμαι ευγνώμων για τον καιρό που περάσαμε μαζί. Σου εύχομαι χαρούμενα γενέθλια και ο Θεός να σε ευλογεί, ό,τι και να κάνεις», ήταν το μήνυμα του Βρετανού, που ευχήθηκε παράλληλα χρόνια πολλά στην πρώην σύντροφό του, που περνάει τις διακοπές της στη Μύκονο.

Η Σέρζινγκερ έχει τα γενέθλιά της σήμερα και γίνεται 37!

Διαβάστε επίσης

Τα 'δειξε όλα η Νικόλ!

Τα 'δειξε όλα η Νικόλ!

Η Νικόλ Σέρζινγκερ γιόρτασε κάπως πιο... θερμά τα 37α γενέθλιά της και ξέφυγε λιγάκι παραπάνω.

Τι λες τώρα...

Τι λες τώρα...

Γνωρίζετε γιατί το τραγούδι «Happy Birthday» δεν παίζει σχεδόν ποτέ σε ταινίες και σειρές; Ενημερωθείτε...

Κάτι φάνηκε Κέισι

Κάτι φάνηκε Κέισι

Η Κέισι Μπάτσελορ κάνει διακοπές στην Ελλάδα και θέλοντας και μη, ένιωσε κάπως πιο... απελευθερωμένη.