Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιστολή Θρύλου στην ομοσπονδία χάντμπολ

Επιστολή Θρύλου στην ομοσπονδία χάντμπολ
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017 - 20:10

Επιστολή στην ελληνική ομοσπονδία χειροσφαίρισης απέστειλε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες ζητούν την εγγραφή τους στην ομοσπονδία, ώστε να γίνουν μέλη της και να ενεργοποιήσουν ξανά το εν λόγω τμήμα.

Από ό,τι φαίνεται λοιπόν, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο χάντμπολ και παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της ομοσπονδίας, με την επιστολή του Θρύλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΧΕ

H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημερώνει ότι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς με επιστολή του στην Ομοσπονδία ζήτησε να εγγραφεί ως μέλος της, ενεργοποιώντας και πάλι το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου.

Αναλυτικά η επιστολή: «Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, κατά την συνεδρίαση της 15ης Μαΐου 2017, αποφάσισε να ενεργοποιήσει το προβλεπόμενο από το ισχύον καταστατικό του Τμήμα Χειροσφαίρισης και προς τούτο ζητάμε την εγγραφή του ως μέλους της Ομοσπονδίας σας, καταθέτοντας τα απαιτούμενα από το Καταστατικό σας δικαιολογητικά».

Η αίτηση έγινε αποδεκτή.

Διαβάστε επίσης

Και επίσημα τμήμα χάντμπολ ο Θρύλος

Και επίσημα τμήμα χάντμπολ ο Θρύλος

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως επήλθε πλήρης συμφωνία με τον Ομιλο Ξυνή για την συγχώνευση των τμημάτων χειροσφαίρισης Ανδρών.

Το ρόστερ του Θρύλου στο χάντμπολ

Το ρόστερ του Θρύλου στο χάντμπολ

Η πρώτη συνάντηση της νεοσύστατης ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού-Ομίλου Ξυνή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Συζητήσεις για το τμήμα Χάντμπολ

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει τις συναντήσεις του με τον ΙΕΚ Ξυνή, προκειμένου να δημιουργηθεί το τμήμα Χάντμπολ των «ερυθρολεύκων»