Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ξεκίνημα με όνειρα για επιτυχίες και στο χάντμπολ! (pics)

Ξεκίνημα με όνειρα για επιτυχίες και στο χάντμπολ! (pics)
Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017 - 11:27

Με αμείωτη ένταση, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η ομάδα του Θρύλου πραγματοποιεί τις προπονήσεις της, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη», το οποίο θα είναι και η επίσημη έδρα της ομάδας στις φετινές διοργανώσεις.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, με τους αθλητές του Θρύλου να ανυπομονούν να αγωνιστούν στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι με την «ερυθρόλευκη», θέλοντας παράλληλα να έχουν και την υποστήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, ο οποίος είναι πάντα δίπλα σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη.

Όσον αφορά το χθεσινή πρόγραμμα η προπόνηση περιελάμβανε τρέξιμο στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου, και στη συνέχεια υπήρξε χαλάρωμα. Οι προπονήσεις του Ολυμπιακού, έχουν ξεκινήσει από τις 25 Ιουλίου, και στόχος είναι άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, να είναι όσον το δυνατόν έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το νεοσύστατο τμήμα του χάντμπολ, το οποίο είναι στις 2-3 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο την Ρόμπσταβ Πλζεν από την Τσεχία και είναι για τον 1ο γύρο του EHF Cup Ανδρών.

Όσον αφορά τώρα την προετοιμασία της ομάδας, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, ανέφερε ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Αυγούστου, όπου τότε θα υπάρξουν δύο ημέρες ξεκούρασης για τους παίκτες, ενώ θα δοθούν και φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα του Δούκα. Στις 19 Αυγούστου, θα υπάρξει το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή, στην έδρα της ομάδας, στο «Μελίνα Μερκούρη», και πάλι με την ομάδα του Δούκα. Από εκεί και πέρα το επόμενο φιλικό θα είναι στο Άργος κόντρα στον Διομήδη, και όπως τόνισε δυστυχώς η ομάδα θα πάει μόνο με αυτά τα τρία φιλικά παιχνίδια στις επίσημες υποχρεώσεις της. Παράλληλα, τόσο ο κόουτς όσο και η διοίκηση της ομάδας, κάνουν προσπάθειες έτσι ώστε να υπάρξουν και άλλα φιλικά, προκειμένου ο Θρύλος να είναι απόλυτα έτοιμος στις αρχές του Σεπτέμβρη, που είναι και η επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Διαβάστε επίσης

«Στόχος οι τίτλοι και η κορυφή»

«Στόχος οι τίτλοι και η κορυφή»

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, μιλάει στον «ΓΑΥΡΟ¨» και αναφέρεται στους στόχους που έχει ο Θρύλος με την επανίδρυση του τμήματος

Το ρόστερ του Θρύλου στο χάντμπολ

Το ρόστερ του Θρύλου στο χάντμπολ

Η πρώτη συνάντηση της νεοσύστατης ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού-Ομίλου Ξυνή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Και επίσημα τμήμα χάντμπολ ο Θρύλος

Και επίσημα τμήμα χάντμπολ ο Θρύλος

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως επήλθε πλήρης συμφωνία με τον Ομιλο Ξυνή για την συγχώνευση των τμημάτων χειροσφαίρισης Ανδρών.