Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ετοιμος ο Θρύλος

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 - 21:58

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Τάλεντ Πλζεν για το EHF Cup η ομάδα του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης την τελευταία τους προπόνηση πριν την πρώτη μάχη με τους Τσέχους η οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει την Παρασκευή στις 21:00.

Ο Θρύλος είναι έτοιμος και αποφασισμένος να τα δώσει όλα, προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να κάνει το πρώτο βήμα ενόψει και της ρεβάνς που θα γίνει επίσης στην Τσεχία στις 18:00 την Κυριακή.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Τσακνής, Κωστακίδης, Τζήρας, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Στούμπης, Κάνδυλας, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης. Εκτός έμειναν οι Παπαδόπουλος, Λεωνίδας, Λιόλιος, Ασβεστάς.

Διαβάστε επίσης

«Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

«Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, μίλησε για την αναμέτρηση με την Τάλεντ Πλζεν, ενώ έκανε παράπονα για τη διαιτησία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση στην Τσεχία

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση στην Τσεχία

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Πλζεν ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων με την τοπική ομάδα για το EHF Cup.

Στην Τσεχία ο Ολυμπιακός

Στην Τσεχία ο Ολυμπιακός

Το μεσημέρι της Τετάρτης 30/8 έφτασε στην Πράγα η αποστολή της ομάδας χάντμπολ ανδρών του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων με την Τάλεντ Πλζεν για το EHF Cup.