Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηττα στην Τσεχία και αποκλεισμός

Ηττα στην Τσεχία και αποκλεισμός
Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017 - 23:04

Τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του EHF Cup γνώρισε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Ομιλος Ξυνή. Η «ερυθρόλευκη» ομάδα χάντμπολ ηττήθηκε 29-18 από την Τάλεντ Πλζεν, στον δεύτερο αγώνα -αμφότεροι στην Τσεχία- των δυο ομάδων για τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, ενώ το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο (21-21).

Η ομάδα του Πειραιά, η οποία βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας και έδωσε μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της, παρατάχθηκε με σημαντικά προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Απών ήταν ο βασικός αριστερός ίντερ, Γρηγόρης Σανίκης, λόγω υψηλού πυρετού που τον ταλαιπωρούσε από το Σάββατο. Παράλληλα, στο 25ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε στο γόνατο ο βασικός δεξιός ίντερ, Αλέξης Αλβανός, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει!

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα πλήρωσε το νωθρό ξεκίνημα, που έδωσε την ευκαιρία στους Τσέχους να ξεφύγουν στο σκορ με 9-16 με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, με δεδομένες και τις δυο σημαντικές ελλείψεις, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 1, Τζηράς 4, Καραμπουρνιώτης 1, Μισαηλίδης, Στούμπης 1, Κανδύλας 2, Σανίκης, Αλβανός 2, Παπαδιονυσίου 2, Φάμπατς 1, Λιάπης 3, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης 1.

ΠΛΖΕΝ (Μίχαλ Τόναρ): Φορτ, Γιόνας 1, Σάφρανεκ 2, Στόχλ, Ίβαντσεφ 3, Χέραχτ, Ρομ, Γ. Τόναρ 6, Μ. Τόναρ 7, Στέχλικ 2, Πόλοζ 4, Κάτσιν, Σμιντ, Σίντελαρ 2, Σίρα 2, Βίλντ.

Διαιτητές: Ε. Βιτάκου- Α. Βιτάκου (Κόσσοβο), Παρατηρητής: Κόχεν (Ισραήλ)

Δίλεπτα: 2-5, Πέναλτι: 2/4-2/2

Διαβάστε επίσης

Φιλική νίκη για τον Θρύλο

Φιλική νίκη για τον Θρύλο

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π»-Ομίλου Ξυνή επικράτησε με 26-22 του Δούκα σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση.

Η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ! (pics, vids)

Η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ! (pics, vids)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η επίσημη παρουσίαση της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή- Στόχος όλων των ανθρώπων της ομάδας να φέρουν επιτυχίες στο νέο τμήμα των «ερυθρόλευκων»

«Αλλαξαν τα πλάνα μας»

«Αλλαξαν τα πλάνα μας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς με την Τάλεντ τόνισε ότι πλέον η ομάδα επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πανέτοιμος για τον επαναληπτικό ο Θρύλος

Πανέτοιμος για τον επαναληπτικό ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την ρεβάνς με την Τάλεντ Πλζεν, όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18:00 στην Τσεχία για το EHF Cup.