Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αλλαξαν τα πλάνα μας»

«Αλλαξαν τα πλάνα μας»
Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017 - 22:12

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην ρεβάνς με την Τάλεντ Πλζεν για το χάντμπολ ανδρών για το EHF Cup και αποκλείστηκε από την Ευρώπη.

Ο προπονητής του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή, Γιώργος Ζαραβίνας σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς υπογράμμισε ότι οι απουσίες των Σανίκη και Αλβανού άλλαξαν τα πλάνα του, ενώ επισήμανε ότι άπαντες στην ομάδα επικεντρώνονται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα αρχικά μας πλάνα, άλλαξαν εντελώς, λόγω της απουσίας του Σανίκη και του τραυματισμού του Αλβανού, που παρότι δεν είναι κάτι σοβαρό δεν διακινδυνέψαμε να τον κρατήσουμε στο παιχνίδι. Το μόνο θετικό είναι ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Ήταν δύο πάρα πολύ δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα μας βοηθήσουν στον βασικό μας στόχο για φέτος που είναι οι εγχώριες διοργανώσεις, στις οποίες επικεντρώνουμε πλέον την προσοχή μας».

Διαβάστε επίσης

Φιλική νίκη για τον Θρύλο

Φιλική νίκη για τον Θρύλο

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π»-Ομίλου Ξυνή επικράτησε με 26-22 του Δούκα σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση.

Πανέτοιμος για τον επαναληπτικό ο Θρύλος

Πανέτοιμος για τον επαναληπτικό ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την ρεβάνς με την Τάλεντ Πλζεν, όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18:00 στην Τσεχία για το EHF Cup.