ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είμαστε έτοιμοι και το περιμένουμε με ανυπομονησία»

«Είμαστε έτοιμοι και το περιμένουμε με ανυπομονησία»
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 - 21:48

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή το μεσημέρι του Σαββάτου θα δώσει το πρώτο της ντέρμπι για τη φετινή χρονιά, με τον προπονητή του Θρύλου, Γιώργο Ζαραβίνα, να τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού επισήμανε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ανυπομονούν για τη μεγάλη αναμέτρηση και πρόσθεσε ότι νικήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα έχει καθαρότερο μυαλό και μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι το πρώτο από τα πολλά ντέρμπι που θα παίξουμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος θα έχει καθαρότερο μυαλό και τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς και το περιμένουμε με μεγάλη προσμονή και ανυπομονησία».

Διαβάστε επίσης

«Να διορθώσουμε τα λάθη»

«Να διορθώσουμε τα λάθη»

Ο Γρηγόρης Σανίκης τόνισε ότι η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή, είχε δύο πρόσωπα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο»

«Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο»

Ο Αλέξανδρος Αλβανός μίλησε για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στο χάντμπολ και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν δυνατοί για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Πανέτοιμος για τη Θεσσαλονίκη

Πανέτοιμος για τη Θεσσαλονίκη

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού-Ομίλου Ξυνή, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ το μεσημέρι του Σαββάτου, με τους "ερυθρόλευκους" να αναχωρούν την Παρασκευή.