Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο»

«Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο»
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 - 18:43

Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο, Σάββατο η ανδρική ομάδα χάντμπολ του «Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.»-Ομίλου Ξυνή στο ΔΑΚ Ευόσμου στις 15:00.

Ο Αλέξανδρος Αλβανός μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν δυνατοί για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Ο παίκτης του Θρύλου υπογράμμισε επίσης πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και είναι έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα δύσκολο ματς σε μια δυνατή έδρα. Χρέος μας είναι να εμφανιστούμε πιο δυνατοί και να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας, ήδη έχουμε κλείσει 2 μήνες από την έναρξη της προετοιμασίας και για τη χρονική την οποία διανύουμε είμαστε σε πολύ αρκετά καλό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Με τσαμπουκά για το διπλό!

Με τσαμπουκά για το διπλό!

Η ομάδα χαντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή, το μεσημέρι του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, με στόχο να κάνει το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα!

Πανέτοιμος για τη Θεσσαλονίκη

Πανέτοιμος για τη Θεσσαλονίκη

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού-Ομίλου Ξυνή, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ το μεσημέρι του Σαββάτου, με τους "ερυθρόλευκους" να αναχωρούν την Παρασκευή.