Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να διορθώσουμε τα λάθη»

«Να διορθώσουμε τα λάθη»
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 - 20:38

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από τον Εύοσμο.

Ο Γρηγόρης Σανίκης μετά το τέλος του παιχνιδιού (17-17), τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν έπιασαν την απόδοση που ήθελαν και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αν οι Πειραιώτες κρατούσαν σε νορμάλ επίπεδα την απόδοσή τους, τότε θα είχαν φύγει με το διπλό από την Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι δίκαιο. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο. Θεωρώ ότι αν κρατούσαμε τα νορμάλ στάνταρ απόδοσης της ομάδας θα φεύγαμε νικητές. Δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα. Εγώ το θεωρώ κακό αποτέλεσμα προσωπικά, ωστόσο θα κάνουμε ότι είναι δυνατό από εδώ και πέρα για να διορθώσουμε τα λάθη και να μην έχουμε παρόμοιες απώλειες».

Διαβάστε επίσης

Να επιστρέψει στις νίκες

Να επιστρέψει στις νίκες

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού - Ομίλου Ξυνή το Σάββατο (19:00) θα υποδεχθεί στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τον Φοίβο Συκεών, για την 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Με τσαμπουκά για το διπλό!

Με τσαμπουκά για το διπλό!

Η ομάδα χαντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή, το μεσημέρι του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, με στόχο να κάνει το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα!