Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Αργος για το διπλό!

Στο Αργος για το διπλό!
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 - 16:17

Την πέμπτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πετύχει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Θρύλου, η οποία το απόγευμα της Παρασκευής (17:15) θα αντιμετωπίσει τον Διομήδη Άργους στο Γήπεδο Νέας Κίου, για την 6η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με τη νίκη στην έδρα του Μακεδονικού, θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα και διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελούν οι: Τσακνής, Κωστακίδης, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης, Στούμπης, Κάνδυλας, Σανίκης, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Φάμπατς, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος, Μισαηλίδης, Χάλαρης, Σκρόμπιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αναμέτρηση με τον Διομήδη Άργους θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2.

Διαβάστε επίσης

Πέρασε και από την Εδεσσα

Πέρασε και από την Εδεσσα

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή νίκησε εκτός έδρας τον Αερωπό με 36-30 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Δεν μπορεί να... χτιστεί μία ομάδα από τη μία ημέρα στην άλλη»

«Δεν μπορεί να... χτιστεί μία ομάδα από τη μία ημέρα στην άλλη»

Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Εθνικής ομάδας χάντμπολ αλλά και του Ολυμπιακού-Ομίλου Ξυνή, Κώστας Τσιλιμπάρης, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Τουρκία και τόνισε ότι σε κανέναν μέσα στην ομάδα δεν αρέσει να χάνει.