Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Έδεσσα για το αήττητο

Στην Έδεσσα για το αήττητο
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 - 11:52

Όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ και ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Αερωπό το Σάββατο στις 18:00, στην Έδεσσα. Ο Θρύλος αποτελεί τη μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ και περιττό να αναφερθεί πως ο Θρύλος πηγαίνει εκεί για να κερδίσει.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε στο osfp.gr ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, που τόνισε. «Είναι μεγάλο κίνητρο να παραμείνουμε μόνοι πρώτοι στην κορυφή απλά αυτό περνάει από μια έδρα που παραδοσιακά όλες οι ομάδες δυσκολεύονται. Είμαστε όμως 100% έτοιμοι και διαβασμένοι, ξέρουμε τι θα συναντήσουμε και θέλουμε από την αρχή να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο και να διακινδυνεύσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Από τη μεριά του, στο osfp.gr μίλησε και ο Νίκος Κρητικός, που είπε. «Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Έδεσσας έχεις δείξει ότι είναι ανταγωνιστική και ιδιαίτερα στην έδρα της. Για να πάρουμε τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει την πρώτη θέση, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι και στα 60 λεπτά του αγώνα».

Αναλυτικά η αποστολή

Τσιλιμπάρης, Τσακνής, Στούμπης Κωστακίδης, Σανίκης, Κρητικός, Κανδύλας Μισαηλίδης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης Καραμπουρνιώτης, Αλβανός, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Τζηράς, Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Πέρασε και από την Εδεσσα

Πέρασε και από την Εδεσσα

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή νίκησε εκτός έδρας τον Αερωπό με 36-30 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πάντα δίπλα οι ΓΑΥΡΟΙ (vid)

Πάντα δίπλα οι ΓΑΥΡΟΙ (vid)

Οι οπαδοί του Θρύλου έδωσαν δυναμικό «παρών» στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας χάντμπολ κόντρα στον Αερωπό Εδεσσας και βοήθησαν τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν μια υπερπολύτιμη νίκη!

Στο Αργος για το διπλό!

Στο Αργος για το διπλό!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού την Παρασκευή (10/11, 17:15) θα αγωνιστεί στο Αργος κόντρα στον Διομήδη.