Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντα δίπλα οι ΓΑΥΡΟΙ (vid)

Πάντα δίπλα οι ΓΑΥΡΟΙ (vid)
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 - 09:53

Οι ΓΑΥΡΟΙ είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και πάντα στέκονται δίπλα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας χάντμπολ κόντρα στον Αερωπό Εδεσσας.

Οι οπαδοί του Θρύλου στάθηκαν δίπλα στους παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα και τους βοήθησαν να πετύχουν μια υπερπολύτιμη νίκη!

Μάλιστα, μετά το τέλος του παιχνιδιού οι ΓΑΥΡΟΙ αποθέωσαν τον προπονητή και τους παίκτες, οι οποίοι τους χειροκρότησαν και τους ευχαρίστησαν για τη στήριξή τους!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Με όγδοο παίκτη τον κόσμο του!

Με όγδοο παίκτη τον κόσμο του!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κυριακή (16:00) τον Φίλιππο Βέροιας, σε ένα από τα πιο δύσκολα εναπομείναντα ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να πρέπει να δώσουν βροντερό παρών στο «Μ. Μερκούρη».

Κυρίαρχος στα ντέρμπι και ακάθεκτος στην κορυφή

Κυρίαρχος στα ντέρμπι και ακάθεκτος στην κορυφή

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή επικράτησε σε ένα ακόμα ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Handball Premier, αυτή τη φορά κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας με 32-27 και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται μόνος πρώτος και αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Πέρασε και από την Εδεσσα

Πέρασε και από την Εδεσσα

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή νίκησε εκτός έδρας τον Αερωπό με 36-30 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.