Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το πρώτο ντέρμπι μπροστά στον κόσμο μας»

«Το πρώτο ντέρμπι μπροστά στον κόσμο μας»
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 - 18:35

Πανέτοιμη για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Ο προπονητής του Θρύλου τόνισε ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τους «ερυθρόλευκους» στο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί θα παίξουμε το πρώτο ντέρμπι μπροστά στον κόσμο μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να διατηρήσουμε το αήττητο και να έχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στον βαθμολογικό πίνακα. Έχουμε ετοιμαστεί πολύ καλά και είμαστε σίγουροι ότι και με την υποστήριξη των οπαδών μας που τους περιμένουμε στο Ρέντη, θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 26-22 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 26-22 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Ρέντη τους Θεσσαλονικείς στις 17:15 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ και θέλουν να τα δώσουν όλα για να πάρουν την 12η νίκη τους, συνεχίζοντας αήττητοι στην κορυφή. Live από το gavros.gr/EΡΤ 2.

Μεγάλη νίκη για τους Έφηβους

Μεγάλη νίκη για τους Έφηβους

Με 27-25 επικράτησαν οι Έφηβοι του χάντμπολ του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του πρωταθλήματος. Κάλυψαν και τη διαφορά οι «ερυθρόλευκοι».

Πάνοπλος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Πάνοπλος κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή την Παρασκευή θα υποδεχθεί τους Θεσσαλονικείς στο Ρέντη, για την 13η αγωνιστική της Handball Premier.

Στο μυαλό όλων ο ΠΑΟΚ

Στο μυαλό όλων ο ΠΑΟΚ

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, έχουν στο μυαλό τους την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς την ερχόμενη Παρασκευή στο Ρέντη.